EYSDON 3X Barlow Lęšis Plastikiniai 1.25 Colio Astronominis Teleskopas Trumpos Dėmesio - Ekonomiškas Ir Praktiškas Didinamasis Lęšis

€3.45

-35%

€5.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Monokuliariniai/Binokliai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Monokuliariniai/Binokliai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Monokuliariniai/Binokliai.

Kee Sakė

Tai yra labai ekonomiškas barlow lęšis. Jūs galite rasti jį į standartinę konfigūraciją daug teleskopai. Jei esate pradedantysis, ar pradedantysis, tada ji labai tinka jums, bet jei jums yra aukštos klasės žaidėjas, arba siekti aukštos kokybės pastabas, prašome jį ignoruoti. Patikėkite, tai nėra jums tinka, ne atliekų savo pinigus!

Produkto Aprašymas:

3x didinimo veiksnys, su 1.25" sąsajos: 3 kartus padidinti bet yra 1,25" okuliarų Šį ekonomikos barlow triviečiai galia bet teleskopo okuliaro Tai barlow lęšis veiksmingai dvigubai padidina okuliarai savo kolekciją Tai barlow ateina su varžtą, saugiai laikykite savo okuliarai Apima abu dangteliai, siekiant apsaugoti nuo dulkių ir pirštų atspaudų Jis veikia ant bet kokios markės teleskopu, kad sutinka su 1.25" okuliarais Netrukus aukštis;korpusas plastikas;patogus naudoti ir nešioti Priartinimas: 3X Korpuso Medžiaga: Plastiko Lęšių Medžiaga: Sintetinės Dervos

Paketas Apima:

1 x Plastikinis 3X Barlow Lęšis 2 x Dulkių Dangtelį

Didelės Sąnaudos Veiklos

Tai EYSDON 3x barlow lęšis gali suteikti daugiau didinimas esamą okuliarai. Nors ji ir yra labai pigūs, yra labai didelis išlaidų rodiklius.

Super lengva naudotis Tiesiog įdėkite savo okuliaro rinktis į Barlow;tada įdėkite barlow į teleskopą.

Galite naudoti barlow lęšis su mažos galios okuliaro, todėl, kaip rezultatas;jums bus ne tik gauti didelės galios didinimą, bet taip pat išlaikyti išėjimo skylę savo okuliaro;laikyti patogiai stebėti su platų vaizdą.

Atkreipkite dėmesį

Į barlow lęšis " vaidmuo yra ne pagerinti vaizdo kokybę, tačiau, kad būtų patogiau;Net gerai padarė barlow bus šiek tiek žalos, dėl vaizdo kokybės;Kai barlow objektyvo ir okuliaro naudojant kartu ir didinimas yra per didžiausią didinimo į barlow lęšis stebėjimo poveikis yra beveik lygus nuliui arba vaizdo tampa neryškus;siekiant sumažinti įtaką vaizdo;kruopščiai atrinkti barlow skirtingu didinimo.

Didinimas 3X
Prekės Pavadinimas EYSDON
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 90439
Tipas Monokuliariniai
Lęšių Medžiaga Sintetinės Dervos

Panašūs produktai