(Random spalva) 8 Ritinėliai 2,5 cm Pločio Piršto Elastoplast lipniu Tvarsčiu Darni Tvarsčiai Prilipusios Įvyniojimas Pet Juosta

€3.25

-19%

€4.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Elastoplast, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Elastoplast, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Elastoplast.

Pastaba Pristatymo Laiką :

Dėl pasaulinės epidemijos, Tai užtruks ilgai pristatymas per ekonomikos logistikos ir lengva prarasti paketai. Todėl mes siūlome, jūs galite pasirinkti Basilico-pica.lt standartinis pristatymas ar Kinija Paštu, oro paštu. Arba ,manyčiau, jūs galite pirkti šį 12 rolls /RINKINYS ,kuris bus pristatymas per standartinis pristatymas .

--- Spustelėkite paveikslėlio, norėdami patikrinti šį 12 Vnt/Set Geriau laivybos būdas, >>>

8 Ritinėliai, Kamufliažas Sporto Elastoplast Lipnios Darni Apvynioti Tvarsčiu komplektą sudaro: 8 ritinėliai, savarankiškai prilipusios sporto juosta, iš viso pakankamo kiekio jums naudoti; Spalva: atsitiktinis Savarankiškai prilipusios tvarsčiai: šie savarankiškai prilipusios tvarsčiai nėra lengva atlaisvinti ir nukristi, galite nemokamai jums dažnai koreguoti, skirtingai nei ne-lipnioji tvarsliava, jos nereikia įrašus ar smeigtukai buvimo vieta Matmenys: dydis kiekvieno ritinio sporto juosta yra 1 colio x 5 metrų/ 2.5 cm x 4,5 m, pakankamai jums naudoti Patogu ir praktiška: elastiniai tvarsčiai yra pagamintas iš akyto audinio, kuris yra minkštas ir atsparus vandeniui, patogus wrap ir gali būti suplėšyti be žirklės, taip pat jie yra praktiška ir lengva nešiotis visur, kur tik norite, Kelis papročiai: tai sporto juosta gali būti taikomas siekiant apsaugoti daug kūno dalių, pavyzdžiui, čiurnos, riešo, pirštų, kojų, alkūnių, kelių ir daugiau, taip pat gali dirbti augintiniai, labai naudinga tiekimą įprasta naudoja Prašome žinoti: Atsitiktinis spalva siųsti. Paketas apima 8 vnt 2,5 cm Pločio juostomis.

Mes turime mūsų pačių gamykloje ,jei nori didmeninė ,kviečiame susisiekti su manimi.

Modelio Numeris PEEL0101SET6
Spalva Atsitiktinė Spalva
Straipsniai 8 Ritinėliai, Sporto Elastoplast
Medžiaga akyto audinio
Funkcija geras ventilationand/didelis elastingumas/soft/atsparus vandeniui/lengvai wrap
Kilmės KN(Kilmės)
Plotis 2.5cm
Ilgis 4.5m(after stretching)
Pakuotė 8 Ritinėliai, 2,5 cm Pločio Juostas

Panašūs produktai