1pc Juoda Auto Automobilis Automobilio Taurė Gali Išgerti Butelio Laikikliai konteinerių Kablys Sunkvežimių Interjero Langų Brūkšnys Mount

€0.78

-9%

€0.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gėrimų Laikikliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Gėrimų Laikikliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Gėrimų Laikikliai.

100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Ji gali būti dedama ant galinės sėdynės, automobilio durų pusėje vandens puodelio ar gėrimo;jei automobilis yra vairuotojo procesas ,sunkiųjų gėrimai nebus prisipildo. Ji gali būti įdiegta lengvai stumdomas tarp jūsų duris skydelio ir lango, kad yra lengva priimti ir pasiekti Tai tinka reguliariai dydžio skardines,vandens butelis ir sulčių dėžės iki 3 cm skersmens Specifikacija: Medžiagos Tipas:ABS Spalva: Juodas Elemento Ilgis:13cm/5.12 colių Elemento Skersmuo:6.5 cm/2.56 colių Elemento Aukštis:11.5 cm/4.53 colių Naudojimosi Instrukcija: Po įrengimo atgal kėdė, galvos atrama turi būti pašalinti ir įdiegti pusės durų Įdėkite kištuką į lango angą ir neturi įtakos lango Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Rinkinį sudaro(be mažmeninio paketo): 1 × Gėrimo Laikiklis(be butelio atidarytuvas)

Elemento Aukštis 4.53inch
Modelio Pavadinimas Gėrimas Holde
Specialios Funkcijos sunkiųjų gėrimai nebus prisipildo.
Elemento Ilgio 5.12inch
Elemento Tipas Gėrimų Laikikliai
Medžiagos Tipas ABS
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Skersmuo 2.56inch
Prekės Svoris 36g
Elemento Plotis 0inch

Panašūs produktai