1pcs Štampavimo Nagų Plokštelės Laikiklis Antspaudas Trafaretas Albumą Saugojimo Krepšys Nagų Dailės Tuščias Šablonas Atveju Organizatorius Krepšiai Lašas Laivybos TD

€1.49

-49%

€2.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Šablonai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Šablonai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Šablonai.

1pcs Štampavimo Nagų Plokštelės Laikiklis Antspaudas Trafaretas Albumą Saugojimo Krepšys Nagų Dailės Tuščias Šablonas Atveju Organizatorius Krepšiai Lašas Laivybos 33

100% nauja ir aukštos kokybės

Medžiaga: PU

Kiekis: 1 VNT Plokštelės Laikiklis

Spalvos: Rožinė,Raudona,Rožinė,Violetinė,Žydra

Talpa:Kiekvienu atveju turi 20 atskirų laiko tarpsnių

Tai tik Organizatorius, ji yra tuščia ir jis ateina be spaudos plokštės.

Šį nagų spaudos plokštės turėtojas yra super slim su daug lizdai, kurie bus surengti mūsų standartas nagų dailės plokštės ar 3D nagų lipdukai puikiai.

Puikus būdas tvarkyti savo nagų vaizdo fiksavimo plokštelės

Paprasta ir mados dizaino, visiškai funkcionali ir praktiška.

Pakuotės Turinys:

1 VNT Plokštės Turėtojas Apie apmokėjimą:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Jei ne,prašome pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Apie Laivybos :

1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA.

2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 35-60 darbo dienų. Jei jūs negalite gauti ją po to. Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja .

7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą. Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

8) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

9) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. Apie Atsiliepimą: Jūsų atsiliepimus, jei tikrai svarbus mums.Prašome užtrukti keletą minučių duoti mums atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Ačiū. Mes visada galime pasiūlyti geriausią kainą už geriausią prekių ir paslaugų. MES NEPRIIMAME JOKIŲ GINČŲ!!! Prašome susisiekti su mumis prieš suteikdamas Neutralus(3stars) arba Negtive(1-2stars) atsiliepimus. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ teigiamų atsiliepimų. Ačiū. Linkiu jums būti laimingas apsipirkti mūsų parduotuvėje! Ačiū!

Medžiaga PU odos
Modelio Numeris TD33
Spalvos 6 spalvų yra
Talpa 24slots
Punktas nagų spaudos plokštės turėtojas
Šablono Tipas Spaudos
Kiekis 1Pcs
Elemento Tipas Šablonas
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 5.6X5.6cm
Svoris 50g
Nagų Įrankis nagų antspaudas plokštės štampavimo plokštė
Formos Aikštė

Panašūs produktai