5M, Vinilo Automobilių Wrap, Knifeless Juostos Dizainas, Linija, Automobilių Lipdukai, Pjovimo Įrankis, Vinilo Plėvelė, Pakavimo Cut Tape, Auto Priedai

€2.59

-12%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Ypatumai: Patentuotas dizainas tęsiasi šiek tiek ir paverčia lengvai bet kuria kryptimi viena-of-a-kind meno kūrinius. Juosta gali būti suskirstyti su rankomis, kad greičiau taikymo Lanksti juosta ir gijų yra suprojektuotas taip, kad lengvai sukurti itin grakščių formų dizainas, švarus kraštas. Elektroninių priemonių, įrangos Smart-šeimos, remonto įrankiai, Smart šeimos, bendrojo elektronikos dalys, automobilių aksesuarai, įrankiai. Techniniai duomenys: Dydis: 5m Spalva: žalia Tipas:Automobilių Lipdukai Kiekis:1 Pagrindinė Medžiaga:PVC Pakuotė: 1 x Car Wrap Juosta Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. ačiū!

Spalva Žalia
Elemento Plotis 10cm
Tipas Automobilių Lipdukai
Elemento Ilgio 10cm
dydis 5m
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1
Pagrindinė medžiaga PVC
Medžiaga PVC

Panašūs produktai