LANGMANNI mirguliavimas ir valymo skystis žymėjimo įrankis bronzer stick skruostą, veidas švyti Kontūro makiažas iluminador maquillaje profesional

€0.96

-20%

€1.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Gamintojas:langmanni Spalvos:4 spalvų Poveikis: ilgalaikis, vandeniui lengva nešioti bronzer mirguliavimas ir blizgesį žymėjimo įrankis stick pen Privalumai: blizgučiai mirguliavimas veido kontūrą grožio 1*pardavimo Pakuotės Neto Svoris:2.7 g Pakuotės Turinys: Produkto pakuotė:originali dėžutė Pakuotės Svoris:30g Pakuotės dydis: 15*5*5cm Pastaba: dėl poveikio apšvietimo ir kompiuterių spalva, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Įspėjimas: 1. Nenaudokite kitais tikslais nei makiažas. 2. Prašome nestatykite tiesioginiuose saulės spinduliuose arba temperatūra yra per aukšta arba per žema. 3. Laikykite ma¾iems vaikams.

'

GZZZ YGZWBZ
dydis Full Size
Prekės Pavadinimas Aigomc
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kiekis 1 vnt
Sertifikavimo GZZZ
Formulės Skystis
NET WT 2.7 g
Komponentas Žymėjimo įrankis
Modelio Numeris LANG-20160747
Kilmės KN(Kilmės)
Pažymėjimo Numeris 20160747
Naudos Lengva nešioti

Panašūs produktai