10vnt atsitiktiniai juostelės lopai drabužių geležies pleistrai karinės sumaišyti siuvinėjimo pleistras aplikacijos ženkleliai, lipdukai drabužiai

€2.80

-31%

€4.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, lopai drabužių geležies, Lopai drabužiai, aplikacijos ženklelis.

Patarimai prieš perkant

Mes rekomenduojame jums užsisakyti daugiau nei US $9 arba pasirinkti registracijos logistika (tekti mokėti papildomai pašto išlaidos). Tada galite stebėti paketą ir gali ją gauti greičiau. Priešingu atveju, mes išsiuntimo ekonomikos, logistikos, kuris negali būti sekami, nėra saugu ir būtų gauti prekes ilgą laiką. Jei turite kokių nors problemų, nedvejodami kreipkitės į mus! Dėkojame už jūsų supratimą!

Apie atsitiktinius elementus

Gerbiami pirkėjai, Šis punktas yra ATSITIKTINIAI. Jei norite nustatytą modelį, mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti kitą elementą, jei esate nepatenkinti su atsitiktiniu modelis. Jei pasirinksite šį elementą, tai reiškia, kad jūs sutinkate su šio elemento yra atsitiktiniai, prašome nesuteikia neigiamas, nes modelio problema. Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus. Dėkojame už jūsų supratimą!

Pirkėjų rodyti

Deriniai

Produkto pavadinimas: mišrus & atsitiktiniai emblemos lopai Kokybė: 10 vnt/ daug Dydis: multi-dydžio

Mes atsiųsime atsitiktinai. Šis punktas yra daug stilių, gali būti nerodomas ant nuotraukos, po vieną. Nuotrauka yra nuoroda tik, prašome vyrauja natūra. Dėkojame už jūsų supratimą.

Kaip naudoti

1. Uždėkite pleistrą ant jūsų audinio, siuvinėjimo pusėje. 2. Vieta medvilnės audinio per pleistras. 3. Geležies per pleistrą ant aukšto apie 30 sekundžių. 4. Geležies viduje drabužis po patch 30 sekundžių. Jūs galite pridėti keletą dygsnių, kad jis tvirtesnis. Leiskite jam atvėsti ir tai yra GERAI! Jei ne, pakartokite paskutinis žingsnis, kaip reikia.

Prašymas rodyti

Akcijos

1 gabalas pleistras & ženklelis Pirkti 3 GAUTI 30% nuolaida Pirkti 6 GAUNATE 50% NUOLAIDA Spustelėkite, jei norite peržiūrėti daugiau prekių↓

LIPDUKAI DIDYSIS IŠPARDAVIMAS! JAV DOLERIŲ, 1 IŠJUNGTI PER 5 JAV DOLERIŲ Spustelėkite, jei norite peržiūrėti daugiau prekių ↓

žmonės Vaikai,Mergaitė,Berniukas,Moteris,Vyras,Kūdikis,Grožis
Tiekėjas Kinijos Gamintojo
Pardavimo Režimas Mažmeninė
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris DZ-GB-atsitiktinai-10
Technics Išsiuvinėti
Prekės Pavadinimas lacontrie
Stilius Geležies-Dėl,Siūti-on
Spalva Daugiaspalvis
dydis Multi-sized
Prašymas Apranga,Suknelė,Marškiniai,Sijonas,Liemenė,Džinsus,Batus,skrybėlę,krepšį
Produkto Tipas Lopai
Modelis Augalai,Gėlės,Kaktusas, Rožė, Daisy, Kokoso Medžio, Grybo

Panašūs produktai