1Pcs Gražių Gyvūnų Siuvinėjimo Geležies Siūti Lopai Drabužių Aplikacijos "PASIDARYK pats" Hat Paltą, Suknelę, Kelnes Reikmenys, Audiniai Lipdukas

€0.37

-59%

€0.92

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lopai.

modname=ckeditor

Mielas Gyvūnų Siuvinėjimo I ron dėl Siūti Lopai C lothing A pplique "PASIDARYK pats" Hat Paltą, Suknelę, Kelnes Reikmenys, Audiniai Lipdukas

Aprašymas: Tai yra, kai madinga ir išskirtinį dekoratyvinės siuvinėjimo audinys lipdukai, jie gali patenkinti savo asmeniniams poreikiams patenkinti, lyginimo jį ant savo kailio arba skrybėlių ir t.t.. Tai padarys jūsų kailis būti vienintelis ir pridėti daug džiaugsmo savo gyvenime.

Techniniai duomenys:

Tipas: Lopai

Savybės : Ekologiškai Švarus, Siuvinėjimas

Produkto modelis: 1Pcs Gražių Gyvūnų Siuvinėjimo Geležies Siūti Lopai Drabužių Aplikacijos "PASIDARYK pats" Hat Paltą, Suknelę, Kelnes Reikmenys, Audiniai Lipdukas

Naudojama: Drabužių , kuprinės , Kepuraitės ir t.t.

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: kaip paveikslėlyje

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Dydis:

01-kačių ir šunų About6.5cm(Ilgis)*5.5 cm(Plotis)

02-katė About6.5cm(Ilgis)*4cm(Plotis)

03-meškėnas, About5cm(Ilgis)*4.5 cm(Plotis)

04-panda About5cm(Ilgis)*3.8 cm(Plotis)

05-panda(ranką) About4.7cm(Ilgis)*4.3 cm(Plotis)

06-žiurkėno About5cm(Ilgis)*3.8 cm(Plotis)

07-voverė(ausis žemyn) About4.8cm(Ilgis)*4,2 cm(Plotis)

08-šuo About5.5cm(Ilgis)*4cm(Plotis)

09-voverė(iki ausų) About5cm(Ilgis)*6cm(Plotis)

10-tigras About6.2cm(Ilgis)*4cm(Plotis)

Plytelių Matavimas: Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo,Ačiū! (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Nenaudokite fantazijos atspėti jos dydis, jei nesate tikri dėl dydžio, prašom sugalvoti valdovas prognozuoti, ar produkto dydį atitinka jūsų poreikius! Nėra jokios abejonės, kad jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, šiuo metu teikiame profesionalias anglų ir rusų klientų aptarnavimas.

Kiekis: 1 vnt.

Pakuotė: 1 x one medžiaga pleistras

NE Mažmeninės Langelyje.

Dėmesio:

Gerbiamas kliente, produktas bus naudojamas oro burbulas, pakavimo, jei jums reikia, kartono arba kitų ypatingi reikalavimai, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo, mes stengiamės padaryti jūsų prašymą, bet reikia mokėti ir papildomus mokesčius.

Prašome įsitikinkite, kad turite pakankamai Perdavimo Metu, Nemokamas Pristatymas Gaminius, Prašome Atidžiai Perskaityti logistikos pristatymo laikas, jei jūs turite aukštą reikalauja dėl prekių Pristatymo metu, Prašome pasirinkti logistikos režimas greičiau.

Nėra jokios abejonės, kad jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu, šiuo metu teikiame profesionalias anglų ir rusų klientų serivic e.

Kaip naudoti

(1).Imti siuvinėjimo pleistrai ir kelnes(drabužiai/bags/ hat s/kitos plaukiojančios priemonės, kurios bus išlyginti, ant.Parengti geležies .

(2).Švarus dalį, kurią ketina būti išlyginti, ant.Uždėkite pleistrą ant dešinėje. Įdėti pusėje su šilumos antspaudas pagrindo tiesiai į kelnes. Norėdami išvengti scorch, galite įdėti šiek tiek drėgnas šviesios spalvos plonos medvilnės audinio kilimėlis ant jo.

(3).Reguliuoti tempreture geležinės į suiable laipsnį.Geležies pleistras ant jėga, atgal ir į priekį, maždaug 15 sekundžių.

(4).Po pleistro virsta šalta,patikrinti, ar jis yra fiksuotas tvirtai.jei ne,bandykite dar kartą aukščiau pačiais būdais.

Pastaba :

(1) Nustatykite lyginimo tempreture ir laiką pagal storį medžiaga lipdukas.

(2) Jis bus kietesnis, jei jūs siūti jį už kelių siūlių.

(3) Jei jūs don ' t turi geležies,taip pat galite siūti tai ant savo kailio.

siuvimo reikmenys Lopai drabužiai
Pavadinimas gyvūnų pleistras
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Poliesteris
Stilius "PASIDARYK pats" Marškinėlius/Megztiniai/Hoodies
Savybės Eco-Friendly, Siuvinėjimas
Produkto Tipas Lopai
Rinkinys Tipas No
Tipas Lopai
dydis According to the product
priedų aplikacijos,kuprinė,krepšys,kostiumų
Funkcija Eco-Friendly
Technics Appliqued
Modelio Numeris Mielas Gyvūnų
Prekės Pavadinimas Edwinouwlf
geležies lopai Lengva Buitinių Lygintuvai

Panašūs produktai