Didelis Bedantis Stamper - XL Aikštėje 4cm Holografinis Nagų Stamper

€1.27

-39%

€2.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Šablonai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Šablonai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Šablonai.

METALO PLOKŠTĖS - DAUGUMA SU PLASTIKO PAGRINDO PLOKŠTĖ (PIGIAU TIE, KURIE BE), KURIEMS TAIKOMOS APSAUGOS MĖLYNA FILMAS - TURI BŪTI PAŠALINTI IR PLOKŠTELĖS KRUOPŠČIAI NUVALYTI SU ACETONU PRIEŠ NAUDOJIMĄ KAIP BET KOKS LIKUTIS LIEKA ANT PLOKŠTĖS GALI EFEKTAS PIKAPAS. MAŽDAUG 6cm x 12cm IŠTEKLIŲ, PRODUKTŲ, MUMS BŪTŲ MALONU NAUDOTI SAVE DĖL MŪSŲ KLIENTAMS. ŽIŪRĖKITE NUOTRAUKAS, KAD PARODYTI MŪSŲ PAČIŲ PLOKŠČIŲ NAUDOJIMO. GEROS KOKYBĖS STAMPER IR KONKREČIŲ ŠTAMPAVIMO LENKIJOS REIKIA GERIAUSIO REZULTATO - ĮPRASTAS NAGŲ LAKAS YRA MAŽAI TIKĖTINA, KAD GERAI DIRBA IR DAŽNAI NEREIKIA GAMINTI ŠVARŲ VAIZDĄ. ŽIŪRĖKITE NUOTRAUKAS, NAUDOJIMO PAVYZDŽIAI.

27 Dizaino naujų 2019 Kalėdų Nagų Štampavimo Skardos 600 x 1200m

1) pašalina paviršiaus apsauginę plėvelę.

2) Taikyti nagų lakas į jūsų pasirinkimo modelis.

3) Naudoti grandiklis sunkiai viršija lenkijos plokštelės.

4) Paspauskite stamper ant plokštės pasiimti jūsų pasirinktą modelį.

5) Antspaudo atvaizdą ant jūsų nagų.

Šis mielas stamper yra didelis ir atsakingas. Su 4cm skersmens štampavimo galva, tai puikus štampavimo švediško stalo tipo nuotraukas ar keli nagai iš eilės. Lipnus, plonas, apvalus veidas yra puikus geležinkelių arba aukštyn-žemyn technika nuskaitymo ir įdarbinimo būdus. Mūsų Didelis Bedantis Stamper sudaro apsauginį dangtelį, siekiant apsaugoti trapią stamper galva nuo dulkių, purvo ir pažeidimų.

PASTABA: Šios stamper vadovai imasi daug patinka kurti, įsitikinkite, kad ir toliau, kad meilė su šiais naudinga priežiūros patarimai: Ar ne premjero aišku, galvą. Šlifavimo bus sukelti haziness. Vietoj to, nuplauti muilu ir vandeniu prieš naudodami pirmą kartą ir leiskite išdžiūti. Naudokite mūsų , a korp voleliu, arba lipnios juostos, kad pašalinti iš lenkijos štampavimo vadovai. Naudojant 100% acetono ir kitų nagų lako valikliai gali sukelti galvos atrodo drumstas. Ne per išspausti arba žiupsnelis, antspaudavimo vadovai sunku, tai gali sukelti galvos ašara Shippment .mes galime laivas visame pasaulyje ePacket/China Post/DHL/EMS/UPS/FEDEX; .plz įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas atitiktų jūsų pristatymo adresą ir pateikti išsamią ir teisingą pristatymo adresą,othersize,jūsų paketas bus grąžintas arba būti siunčiami neteisingą adresą ir mes nesame atsakingi už šios bylos; .mes suteiksime sekimo numerį laiku jums,plz pranešimas China Post negali stebėti paketą statusą metu shippment. Atvyksta Laiku, tai priklauso nuo jūsų adresą ir pristatymo būdą, kurį pasirinkote: .Kinija Paštu:(nuo 15 iki 40 dienų, paprastai,bet 40 iki 60 dienų, ypatingais atvejais); .ePacket:(nuo 10 iki 15 dienų); .DHL/EMS/UPS/FEDEX:(5-10 dienų); (laiko aukščiau yra tik nuoroda,tikslus laikas gali skirtis dėl kai kurių veiksnių per shipping) (mes pažadame, kad jūsų siunta bus pristatyta jūsų rankose 60 dienų,jeigu jūs dar neturite gauti savo paketą per 60 dienų,plz susisiekite su mumis tiesiogiai grąžinti ar išsiųsti ne vieną kartą,ir plz don ' t pateikti ginčą, kuris nėra naudingas) Grąžinimo Politika, jei yra kokių defektų prekes gausite,plz susisiekite su mumis grąžinti ar kompensuoti Atsiliepimų .jei jums patinka mūsų gaminiai,mes labai vertiname jūsų teigiamą peržiūrą; .jei nesate patenkintas,plz susisiekti su mumis dėl išspręsti prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską už jūsų pasitenkinimą. Apie Mus .stabilus ir efektyvus gamyklos produkcijos tiekimas; .gražus produktas,aukšta kokybė,geras aptarnavimas ir greitas pristatymas; .didmeninė, yra sveikintina, ir palankiomis kainomis bus siūloma įsigyti; .didesnis kiekis didesnė nuolaida ir daugiau, staigmena dovanos; .Pardavimo Pasiūlymai kiekvieną dieną ir didysis išpardavimas Kalbama apie ypatingą dieną; .Atnaujinti naujų produktų kiekvieną savaitę.

Šablono Tipas Spaudos
Prašymas Stamper Grandiklis Lenkijos Įvaizdį
Modelio Numeris gfgffg
Svoris 40g
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
Pardavimas Nagų Štampavimo Pluoštas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Dažų Antspaudas Nagų Dailė
dydis 4cm
Medžiaga stamper
Elemento Tipas Šablonas
Tipas holografinis stamper vadovas
Size xl 4cm
Kiekis 1Pcs

Panašūs produktai