1 Vnt Nagų dailės Antspaudas Tenplate Kalėdų Dizaino Šablonai 12x6cm Žiemos Vaizdas Nail Art Stamping Plokštės

€1.40

-10%

€1.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Šablonai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Šablonai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Šablonai.

Produkto Informacija: Kiekis: 1 Vnt Medžiaga: Staniless Plieno Kokybė: 100% brand new ir aukštos kokybės, Pakuotės Turinys: 1 Vnt Nagų dailės Antspaudas Tenplate. Instrukcijos: plokštės yra apsaugotas pagal ploną skaidrią plėvelę.Prašome pašalinti plėvele prieš naudojimą. Naudoti: 1.Taikyti base coat arba reguliariai lenkijos ant nagų. 2.Taikyti nagų lakas į norimą atvaizdą per plokštė. 3.Padaryti grandiklis pasilenkė 45 laipsnių kampu ir sunkiai pernelyg lenkų greitai ir stipriai iš vidaus į išorę. 4.Iškart paspauskite stamper švelniai valcavimo judesio pasiimti dizainas.Perduodamas vaizdas antspaudas. 5.Antspaudo atvaizdą ant savo nagų švelniai valcavimo judesio.Perduodamas vaizdas ant jūsų nagų. 6.Pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus, visi jūsų nagai. 7.Po štampavimo nagų dailės,taikyti viršutinį sluoksnį ilgalaikio susidėvėjimo.

Apie Prekybos: 1. We will ship iš jūsų sklype per 48 valandas gavęs jūsų mokėjimą. 2. Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą . Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant. 3. Po Pristatymas paprastai užtrunka 15-35 darbo dienas gauti. Dauguma straipsnių bus pristatyti per 3 savaites (Argentina, Čilė ir Brazilija >90 dienų) ,o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras).Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mumis, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą. 4. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos . 5. Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga. Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena). Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus. 6. Jei jūs norite žinoti ", kai gausiu savo sklypo" ir "interneto svetainė, kurioje aš galiu stebėti savo sklypo", prašome kreiptis į atlikite nuotrauką.

Elemento Tipas Šablonas
Svoris 30g
Šablono Tipas Spaudos
Prekės Pavadinimas FUMOSIK
Modelio Numeris NAA-CAA-004
Nagai meno antspaudas nagai
dydis 6x12 cm
Kiekis 1 Vnt Nagų Dailės Antspaudas Šabloną
Medžiaga Nerūdijančio plieno
meno štampavimo nagų plokštelės 25 dizaino nail art stamping

Panašūs produktai