6 Spalvų, Skaidrios Chameleonas Milteliai Blizgančiais Netvarkingų Nagų Blizgučiai Šviečia Milteliai Magija Poveikis Dribsnių UV Nagų Gelio lenkijos

€1.63

-5%

€1.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

6 Spalvų, Skaidrios Chameleonas Milteliai Blizgančiais Netvarkingų Nagų Blizgučiai Šviečia Milteliai Magija Poveikis Dribsnių UV Nagų Gelio lenkijos Specifikacija : Kiekis: 1set(6 Langelius) Talpa: Chameleonas dribsnių Val.0.2 g Medžiaga: Dribsniai Spalva: Kaip nuotraukose Pakuotės Turinys: 1 set * Chameleonas dribsnių Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Nagų dekoravimui Įvairių bazės spalvas rodo skirtingą poveikį Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai, Kaip naudoti: 1.Taikyti base coat dėl jūsų nagai ir išgydyti ją pagal LED/UV lempos. 2.Taikyti spalvos kailis dėl savo nagus ir išgydyti ją pagal LED/UV lempos. 3.Taikyti viršutinį sluoksnį ant jūsų nagai ir išgydyti ją pagal LED/UV lempos. 4.Naudoti eyeshadow stick " arba silikoninis šepetėlis pasirinkti milteliai ir burnish jį į savo nagus. 5.Antspaudas jį su viršutinį sluoksnį, išgydyti jį pagal LED/UV lempos.

Kiekis 6 langelis
Pavadinimas chameleonas dribsnių
Stilius Chameleonas Milteliai
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
NET WT 1g
Ypatingas skaidrus chameleonas
Naudojimas nagų dailės apdaila
Pakavimas 1g/jar,6Boxes į opp krepšys
Formos Dribsniai
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris PT20
Pristatymas nemokamas pristatymas
Technika "PASIDARYK pats"
Medžiaga alifatiniai
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Spalva 6 Spalvos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai