1PCS Suspaudimo Kelio Parama Rankovės Raštas Elastinga Kneepad Petnešomis Springs sporto salė Sporto, krepšinio, Tinklinio Veikia

€2.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Alkūnė & Antkelius, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Alkūnė & Antkelius, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Alkūnė & Antkelius.

VEADOORN KELIO RANKOVĖMIS serijos tikslas yra gerai apsaugoti savo kelio, ir skausmą nuo įvairių ligų, įskaitant artritą, patinimas, sausgyslių, menisko plyšimo, skausmas, sustingimas ir kitų kelio sąnario skausmas.

PUIKUS SPORTAS: Krepšinis,futbolas,tinklinis,badmintonas,veikia, crossfit, atletika, imtynės, dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, slidinėjimas, bėgiojimas, šokiai, golfas, treniruotės, pėsčiomis ir kt.

RASTI SAVO DYDŽIO (ŠLAUNIES APIMTIS): S Dydis----14.17"-15.75"/36-40cm Dydis M----15.75"-18.11/40-46cm Dydis L----18.11"-20.47"/46-52cm Dydis XL----20.47"-22.83"/52-58cm Jei esate tarp dydžių, pasirinkti dydžiai mažesni už papildomą suspaudimo ir viršutinės dydis sumažintas suspaudimo.

SAVYBĖS

Kvėpuojantis elastingas audinys ir 3D audimo, todėl ją patogu dėvėti. Unikalus ir gražus dizainas mova leidžia jums atrodyti madinga, bet kur, bet kuriuo metu.

Dvi silikono gelis, barų padidinti trintį su kojos būtų išvengta slydimo.

Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Universalus
Medžiaga Nailono pluošto,kaučiuko, latekso,spandex,silicio

Panašūs produktai