Motoroleris Riedlentė Vertus nešimo Rankena Vienos Pečių Dirželiai Diržas, Diržas, skirtas Xiaomi Mijia M365 Motoroleris Riedlentė Priedai

€1.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Motorolerių Dalys Ir Reikmenys.

Motoroleris Riedlentė Vertus nešimo Rankena Vienos Pečių Dirželiai Diržas, Diržas, skirtas Xiaomi Mijia M365 Motoroleris Riedlentė Priedai

Savybės

1. Geros kokybės

Pagamintas iš Aukštos kokybės patvarus nailono,patvarus, hardwearing, stiprus ir atsparus korozijai.

2. Lengvas ir Sulankstomas

Šis diržas yra lengvai įdėti bet krepšys ir imtis vien tik su naudojimo. Mažų ir šviesos, todėl ji gali būti vykdoma kartu krepšyje, tik tuo atveju.

3. Universalus tinka

Talpinti jūsų vaiko motoroleriai, dviračiai, sulankstomas, balansas, dviračiai ir kt. Ji veikia su bet kuo, kas su ratais, kurie jums tinka dirželiu.

4. Patogus

Su šiuo petį, jūs galite pasiimti savo vaiko motoroleriu ar dviračiu, kur norite, pvz., mūsų kaimynystėje, rinkos, metro arba žaislų parduotuvė. Visą kelią, Jis saugo jūsų rankas nuovargis-nemokamai.

5. Lengva Naudoti

Pridėti priekinė dalis dirželio į dešinę pagal rankena baruose ant savo dviračio, ir nugaros dalis dirželio pagal savo vietą, arba rato. Tada reguliuoti petį jūsų lūkesčius. Visa tai buvo daroma.

6. Jokios Papildomos Žalos Jūsų Atgal

Dirželis leidžia patogiai tėvams atlikti savo vaiko motoroleriu ar dviračiu ir judėti kartu lengvai. Svorio motoroleris stovi ant pečių, o ne atgal, kai veža motoroleris.

Specifikacijos

ilgis: apie 1,5 m

Pakuotė: 1PCS * Motoroleris, peties dirželis

Pastabos: gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

Tipas Kita
Modelio Numeris strap190
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa 12V

Panašūs produktai