Elektrinis Motoroleris Apačios, Baterija Padengti Vandeniui Žiedo Tarpiklis Xiaomi Mijia M365 Elektrinis Motoroleris, Priedai

€2.34

-25%

€3.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Motorolerių Dalys Ir Reikmenys.

Pastaba: Modelis Tik Gali Naudoti M365 Motoroleris. Veiksminga apsauga--Originalus automobilio dugno plokštė yra plastikine medžiaga,į guzas veiksmus ar blogas eismo sąlygas,didelio stiprumo cemento keliais,žvyrkeliu, ji yra lengvai subraižyti dugno plokštė.Galite įdiegti papildomą žiedą ir papildomą apsaugą. Aukštos kokybės--dugnais apsaugos yra pagamintos iš aukštos kokybės putų medžiagos,patvarus, ilgą laiką naudoti. Atsparus vandeniui dizainas--Padidinti dugno plokštė atspari vandeniui veiksmingiau apsaugos apačios, baterija. Originalus automobilio dydžio--Dizainas, kaip originalius dugnais, kurių dydis atitinka,puikiai tinka Xiaomi m365 dugno plokštė. Lengva Įdiegti--nuplėšti apsauginį popieriaus ir pasta Xiaomi m365 dugno plokštė.Pastaba: po pastos yra padaryta, tai geriau smūgis jį su plaukų džiovintuvas, kurie gali būti kokybiniai ir stiprinti nelankstumą klijų,leis jums labiau patenkintas.

Feature7 už xiaomi m365 priedai
Feature2 M365 Elektrinis motoroleris
Feature9 sunku nerūdijantysis tiesioginių tinka elektrinis motoroleris
Tipas
Feature4 Už xiaomi m365 baterija
Feature1 padangų trottinette Už xiaomi
Kilmės KN(Kilmės)
Feature11 motoroleris seet apima vandeniui
Feature10 Už xiaomi m365 baterija
Feature6 m365 baterija
Feature8 Motoroleris priedai

Panašūs produktai