3CM x 120M / 1 Roll Skiepyti Juosta Sodo Įrankiai, Vaisių Medžio sodo žirklės Engraft Filialas Sodininkystės surišti diržais PVC kaklaraištis Juostos

€2.46

-29%

€3.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skiepyti Filmas, Namai Ir Sodas, Pigūs Skiepyti Filmas, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Skiepyti Filmas.

Produktų Aprašymas Lingsheng elektriniai įrankiai

Pecifications:

Matmenys(apytiksl.): skersmuo*plotis: 6.5*3cm/2.56*1.18 Medžiaga: PE plėvelė, Pakavimo: OPP

Skiepyti Medžio Specialios Plėvelės Vaisius Medžio, Vyniojimo Plėvelė, lipnios Skiepyti Plėvelės PE Plastiko Plėvelę Vyniojimo Juosta Labai elastinga skiepyti juosta yra pagaminta iš naujos PE medžiagos. Tai yra apie 120 metrų ilgio. Jums nereikia mazgas ir jis gali pagerinti transplantato išgyvenamumas.

Produkto Specifikacijos Lingsheng elektriniai įrankiai

Apie MUS Lingsheng elektriniai įrankiai

Kokybės sertifikatai rodo

Vežimo paslaugas, Kai jums pasirinkti bet kokia Paštu, mes bus padaryti savo sprendimą išsiųsti jį per vieną iš žemiau siunta požiūrio. ePacket: gera kai kuriose šalyse. Vidutinis pristatymo laiką yra 15 ~ 35 dienų. Bet negaliu siųsti belaidžius grąžtai ir bet kokia mašina, su baterija. Kinija Paštu Oro Paštas: dauguma pasaulio šalių. Bet vidutinis pristatymo laiką yra 15 ~ 60 dienų. Ir gali siųsti tik bendro paketo. Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas: geros, daugelyje pasaulio šalių. Vidutinis pristatymo laiką yra 15 ~ 35 dienų. Bet negaliu siųsti belaidžius grąžtai ir bet kokia mašina, su baterija. 4PX Po Sąjunga: gera Europos counries, vidutinis pristatymo trukmė-10 ~ 35 dienų. Gali siųsti belaidžius gręžimo, bet negalite siųsti vieną bateriją. Netherland Paštu: geras Europos counries, vidutinis pristatymo trukmė-10 ~ 35 dienų. Gali siųsti belaidžius gręžimo, bet negalite siųsti vieną bateriją. DHL: DHL yra greitas ir užtruks maždaug 3-7days daugelyje šalių, tačiau ji gali sukelti užsakymą pareiga. Pirkėjai yra atsakinga už muitų mokesčiai. Patarimas : Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti muito, bet jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki išsiuntimo.

Kokybės sertifikatai rodo

Medžiaga PVC
Produkto Etiketėje 10 skiepyti juosta darželio sodas
Produkto Etiketėje 05 orchidea įrašą
Rinkinys Tipas Taip
Produkto Etiketėje 07 cinta para injertar
Produkto Etiketėje 02 sodo įrankiai, žemės ūkio įrankiai
Produkto Etiketėje 04 orchidėja įrašus
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Etiketėje 01 Žemės ūkio įrankiai
Produkto Etiketėje 06 cinta injerto
Produkto Etiketėje 08 cinta de injerto
Produkto Etiketėje 03 skiepyti juosta
Produkto Etiketėje 11 sodo tvist kaklaraištis vielos kabelis
Produkto Etiketėje 09 orchideen įrašus

Panašūs produktai