20pc 5Inch Mažas Lateksiniai Balionai 1g Matinis Ballon Auksas, Sidabras Perliniu Blizgesio Gimtadienio Dekoravimas Vestuvių Baby Shower Namuose

€3.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kolbų Ir Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kolbų Ir Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kolbų Ir Priedai.

PRANEŠIMAS

Šią nuorodą, balionas yra 20PC/DAUG,kad yra daugiau convenietnt mūsų klientams pirkti mažas kiekis ,atkreipkite DĖMESĮ Apibūdinimas: Dydis:5 Colių Pavadinimas: Maži Balionai Spalva:Daugiaspalvis Kokybė: 20PC Įpakavimas: Skaidrus OPP maišelis, pakuotė, Naudoti: Namo Atostogų apdaila, vestuvės, kalėdos, apdaila, dekoratyvinis produktų ir naujų produktų skatinimo, parduotuvė šventė . Atmosferos kombaino studentų šokiai, gimtadienio, open-air šalys, Valentino Diena, Kinų naujieji Metai ir kitos scenos. Pastaba: Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.ačiū!

Atsiliepimai

Jūsų Palaikymas Ir Pasitikėjimas Yra Didžiausias Postūmis MUMS: 1.Jei jus tenkina mūsų prekės ir paslaugos,maloniai prašome leisti vieną minutę, kad mus palieka teigiamą feecack su 5 žvaigždėmis ,mums bus malonu padaryti tą patį už jus. 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes padarysime viską, kad jums pasiūlyti geresnes paslaugas.

Proga Naujieji Metai
Rinkinys Tipas Taip
Pakuotė 20PC/daug
Forma, Stilius ROUND
vandens balionai Taip
gimtadienio prekes Taip
dydis 5 Inch
Skaičius, Vnt 20pcs
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Modelio Numeris JYBL-022
Namų Dekoras Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Vestuvių dekoravimas Taip
Medžiaga Latekso
Klasifikacija Ballon

Panašūs produktai