KADS 11 Tipas Karbido Nagų Grąžtas Pasukimo Burr Odelės Švarios Elektros Manikiūro Mašina Nagų dildeles Volframo Nagų Gręžimo

€1.07

-30%

€1.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Įranga, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Įranga, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Įranga.

Tai puikiai tinka visų rūšių nagų dirbti iš skulptūrų, poliravimo, iki poliravimo. Patogus naudoti ir lengvas . Kompaktiškas ir lengvas laikyti, ar imtis su jumis. Puikus salonas, ar naudoti namuose! Aprašymas: Šis produktas yra profesionalus nagų dailės grąžtas nagų dailės mašina. Savybės: Pertvarkyti savo nagus Intersectant juostelėmis, gręžimo galvos gali padėti lenkų ir pertvarkyti savo nagus. Pašalinti negyvas odos mažo dydžio ir cuspidal dizaino, kad būtų lengviau pašalinti negyvas odos netoli jūsų nagai. Ji taip pat gali būti naudojamas removel negyvas odos pirštų nagai ir kojų nagai. Lydinių ir nerūdijančio plieno, pagaminti iš Lydinių ir nerūdijančio plieno, lengvai rūdžių. Daugelis naudoja ir Gali būti naudojamas apliejimo nuo nagų gelis. Laikymo dėžutė yra sąlyga, lengviau laikyti. Specifikacijos: Tipas: Nagų Slaugos Įrankio Medžiaga: Lieti & Nerūdijančio Plieno Bendras Svoris: 3.9 g Dydis:XF/M/C Paketų Sąrašas: 1 * Nagų Dailė Grąžtas Produkto Privalumai

>> Didesnis Kietumas

Pagamintas iš aukštos kokybės Lydinio, didesnis kietumas ir didesnis atsparumas dilimui , kad bitai ilgiau priemonė gyvenimą. Tuo tarpu, jis turi geresnes, lenkų rezultatus nei metalines detales.

>> Puikią Šilumos Išsklaidymo

Energijos vartojimo efektyvumo šilumos išsklaidymo nei metalo, todėl bits nebus labai karštas, per ilgą laiką naudojant.

>> Lengva Valyti ir Dezinfekuoti

Skalbinių gręžimo karūnos per švarų vandenį tiesiai, kaip jūs galite tiesiog dezinfekuoti bitų per vaistų ir alkoholio. Tai taip patogu, veiksmingas ir laiko taupymas jūsų manikiūro.

>> Puikus Antibakterinis Funkcija

Gamybos procese mes pridėti neorganinių antibakterinis agentas, taip, kad paviršius keraminės turi antibakterinį poveikį. Jis gali nuolat slopinti ir žudyti bakterijas ir kitus mikroorganizmus.

>> Geriausia Visuotinumo

Tinka manikiūras, pedikiūras, stomatologijos naudoti ir pan.

Profesionalūs Elektriniai Nagų Gręžimo Pedikiūro Nagų Gręžimo
Prekės Pavadinimas KADS
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
gręžimo nagų karbidas tiek
Manikiūro Gręžimo Mašina Failus Meno Įrankis
dydis electric manicure drills & accessories
Tipas Nagų Dailė
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
nagų grąžtus Karbidas Nagų Dailės Grąžtas
Modelio Numeris Nagų Grąžtas
produkto pavadinimas Nagų Grąžtas
Kategorijos Nagų Dailės Įranga
nagų bitų nagų dailės gręžimo

Panašūs produktai