Frezavimo Cutter už Manikiūro Pedikiūro Nagų Grąžtai Priedai Korundas Malūnas Žirklės Nagams Pašalinti Gelio Lako, Nagų dildeles

€1.84

-39%

€3.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Įranga, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Įranga, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Įranga.

Feecy Spalvingų Keraminių Nagų Grąžtas Frezavimo Cutter Už Manikiūro Vieninkariai Elektros Nagų Manikiūro Pedikiūro Aparatas Priedai Aprašymas Feecy U serijos nagų grąžtai tinka visiems nagų gręžimo mašinos, kad naudoti 3/32" bitai, lengva pašalinti negyvas odos, gelio lako ir t.t. be braižymo nagus . Apsaugoti jūsų odos kenkia. S tinkamu išėjimui pedikiūro ir manikiūro. Funkcijos 1. Antibakterinis.

2. Jokio užsikimšimo.

3. Atsparumas rūgščių, šarmų ir šilumos.

4. Gerinti klientų jaustis.

5. Ilgaamžiškumas ir pjovimo našumą.

6. Neįprasta, akį traukiantis išvaizdą lengvai identifikuoti.

7. Apsaugos E-Failus. Paketų Sąrašas 2 * nagų grąžtai Pranešimas 1. Patikrinkite, nagų bitai prieš naudojimą.

2. Visada dėvėkite akių-saugos akinius.

3. Tik profesionaliam naudojimui.

4. Nenaudokite, jei ji nukrito.

5. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

6. Dezinfekuoti nagų bitų po naudojimo. Prekės Nuotraukas mokėjimo Būdas 1.Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union". 2. Vartotojo pareigas, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis. Tai pirkėjo atsakomybė, bet mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė. Siuntos 1)1-3 Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". Grįžti Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą. Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. Atsiliepimai 1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū! Susisiekite su Mumis, 1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės ir geriausi linkėjimai!!

Modelio Numeris Feecy U
Kilmės KN(Kilmės)
pedikiūro bitai keramikos pjovimo, frezavimo
frez ceramiczny padaryti paznokci žirklės pašalinti gelio lako
Odelės grąžtas antgaliai manikiūro
punta fresa unghie Manikiūro Reikmenys
keramikos nagai korundas žirklės, manikiūro
fresas para manicura gręžimo manikiūro
nagų grąžtus frezavimo pjovimo nagai
Prekės Pavadinimas Feecy
dydis 3/32"
nagų grąžtai odelės Malūno žirklės, manikiūro
Medžiaga Keramikos
frezy padaryti paznokci nagų dildeles
pousse cuticule dangteliai, pedikiūro

Panašūs produktai