MUQZI Dviračių Grandinės Valdytojas Turėtojas Hub Plovimo Priemonė Fiksuotas Laikiklis Smagratis Valymas, Dviračių Grandinės Dviračių Dalys

€1.53

-6%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Grandinės, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Grandinės, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Grandinės.

Pavadinimas: Dviračių Virtualus Smagratis

Spalva: Juoda

Medžiaga: Teflono ir plieno varžtai

Svoris: 49.6 g

Panaudojimas: Jis yra naudojamas laikyti grandinės įtempimas, kai valymo grandinę arba per dviračių transportavimo, išvengti trinties tarp grandinės ir kūno sukelti įbrėžimų.

Montavimo būdas: panašus į galinio rato, užpakalinę dial mažesni skristi taip, kad vadovas rato ir roller yra horizontali linija, ir spyna gali būti tinkamai uždaryti.

Dažnai Užduodami Klausimai: 1. Kiek laiko užtruks norint siųsti paketą? Per DVI dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas) 2. Ką daryti, jei aš ne gauti, kad mano straipsniai? Prašome susisiekti su mumis pirmą, mes bus stebėti savo daiktus. Jei jūs negalite gauti tai, mes grąžinsime jį visą, prašome n jaudintis Gerbiami pirkėjas: Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų parduotuvėje. Jei jus tenkina mūsų parduotuvėje. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą. Ir naudingas pastabas dėl kitų klientų.Ačiū Daiktas kaip descrbes:★★★★★ Komunikacijos:★★★★★ Siuntimo Greitis:★★★★★ tiesiogiai prieš palikdami neigiamą grįžtamąjį ryšį, Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo paslaugos

Prekės Pavadinimas MUQZI
Modelio Numeris 966

Panašūs produktai