Piratų Kibirą Kardas Žaidimas 3D Puzzle Šalis Žaidimai Juokingas Žaislas Vaikams Piratai Žaidimas Išskleidimo Sudėtinga Barelį Plug

€2.59

-35%

€4.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šalis Žaidimai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Šalis Žaidimai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Šalis Žaidimai.

Sudėtinga Barelį Plug Kardas Žaidimas Krizės Kibiras

Tai puikus žaislas, kuris jums galėtų pasidalinti su savo šeima ar draugų. Kiekvienas kibiras turi įvadas apie tai, kaip žaisti. S dydis:9*6*6cm M dydis:13*9*9cm L dydis:21*14*14cm Išleidimo didelis krūvis, todėl gyvenimas visiškai laimingas Pastaba: Būti atsargūs, nes vienas neteisingas žingsnis bus išsiųsti juoda barzda piratų plaukioja Nereikia klijuoti savo galvą ant barelį aukščiau, kai žaidžia, kitaip bounce žaislų skauda akis, Kad vaikams nebus galima žaisti žaislas nesant suaugusiųjų kartu

PASTABA

Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Apie Mokėjimą

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Basilico-pica.lt. Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Basilico-pica.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Apie Atsiliepimą

Jeigu esate patenkinti elementus.Mes dėkingi jums.jei jūs suteikiate mums 5 spindi žvaigždės ir pasidalinti savo geras jausmas ar dalintis gražus realios nuotraukos.Savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai naudinga mums, ir naujas pirkėjas. Ir nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra problema su jūsų prekes, mes stengiamės išspręsti problemas.

Amžius 5-7 Metų
Sertifikavimo Europoje sertifikuotas (CE)
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai