Ender 3 Ender 5 CR-10 Ekstruderiu Atnaujintas Pakeitimo MK8 Ekstruderiu Aliuminio Ratai Pašarų Išvyniojamų Ekstruderiu Creality Ender 3 CR-7

€2.06

-48%

€3.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

Multi-purpose: puikus pakaitalas Creality 3D Spausdintuvai Ender 3, CR-10, CR-10 S4, CR-10 S5, CR-10 Mini, CR-10S, CR-Plius 10. Stabilus ir patvarus: Full metal aliuminio lydinio, "PASIDARYK pats" rinkinys ir reikia surinkti. Metalo medžiagos ekstruderiu rinkinys yra labiau stabili ir patvari, kaip originalius plastiko vieną, o darbo. Lengva įdiegti: unbolt senas originalus Creality plastiko ekstruderiu & įsukite naują metalo ekstruderiu ir tada pasirengęs pradėti spausdinti. metalo ekstruderiu rinkinys naudoti 1,75 mm kaitinimo 3D spausdintuvas MK8 išvyniojamų ekstruderiu rėmo. Privalumas: metalo ekstruderiu, yra geriau stipresnis spaudimas stumia gijų į spausdintuvo antgalį, taip bus geriau spausdintuvo veikimą. Ir mūsų ekstruderiu rinkiniai reguliuojamas varžtas taip, kad jūs galite reguliuoti slėgį ekstruderiu įrankių, kaip reikia.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas AOKIN
Elemento Tipas Ekstruderiu
Modelio Numeris už Creality Ender 3, CR-7, CR-8, CR-10, CR-10S, CR-10 S4, CR-10 S5

Panašūs produktai