1 Vnt Kalėdų Santa Gnome Pliušinis Lėlės Pakabukas Megzti Medžio Kabo Ornamentu, Su Blizgančiais Kalėdų Dovanų Šalis

€0.50

-38%

€0.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Savybės:

Klasikinis stilius: Kalėdų nykštukas pliušiniai žaislai yra maži, bet labai švelnus. Jūs galite naudoti juos papuošti eglutę, kad visą kambarį, šiltas ir šventinę atmosferą.

Medžiaga: Šie prabangūs Kalėdiniai papuošalai yra pagaminti iš aukštos kokybės audinius, ir jie yra minkštas ir patvarus. Kiekvieną goblin apdaila turi apvalią nosį ir sklandžiai barzda. Baudos kokybė užtikrina, kad išvaizda yra gyvas, mielas ir ryškus, ir lėlė gali lydėti jus ilgą laiką. Viršuje, galite pakabinti juos ten, kur norite papuošti juos.

Puiki apdaila: reikiamo dydžio, daro šį Kalėdų pliušinis ornamentas labai tinka puošti Kalėdų eglutes, lovos, laiptai, židiniai, namai, salės ir kt. Tai gali padaryti visas namas pilnas linksma atostogų atmosfera.

Geriausias pasirinkimas: 5 cm aukščio; lėlės ateina su ilga balta barzda ir nešioja raudonu ar kitą ryškią kepurę. Tiesiog įtraukite jį į savo namus ir savo šeimą myli juos labai daug. Tegul jūsų draugai žino, kad esate švenčia Kalėdas.

Pasisekė dizainas: Pasak legendos, goblinai guard savo namus, jie gali apsaugoti žmones ir atneš mums laimę ir džiaugsmą. Galite pasidalinti ja su savo draugais ar šeima ir linkiu jiems viso geriausio.

Specifikacija:

Medžiaga: mezgimo+china

Dydis: apie 13*6cm/5.12*2.36 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Beveidis Lėlės Pakabukas

Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris 2020 m.
Tipas Didmeninės No
Pakavimas Dovanų Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai