"PASIDARYK pats" Silikono, Vaško Tabletės Pelėsių Aromaterapija Vadovas Muilo Pelėsių 4 Skylę 2 Stilius Meilės Širdies Formos Šešiakampis Separatable Žvakė priėmimo

€3.21

-45%

€5.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvakių Liejimo Formos, Namai Ir Sodas, Pigūs Žvakių Liejimo Formos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Žvakių Liejimo Formos.

[Vardas, pavardė]: silikagelis aromaterapija pelėsių

[Formos]: Širdies/Šešiakampis

[Dydis]: 16*15.6*1cm

[Svoris]: 82G

[Medžiaga]: naujasis aplinkai draugiškas medžiagas, taikomas temperatūra -60℃~240℃.

PRISTATYMAS

Prekės yra vežamos iš Kinijos, pasiekti dauguma šalių per 10-25 darbo dienas.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 25 darbo dienas, kai kurių nuotolinio šalyse.

MOKĖJIMO

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

Sąlyginio DEPONAVIMO yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, mes taip pat priimame PayPal, Alipay", Vakarų Sąjunga ir visų kitų saugus apmokėjimas per sąlyginio DEPONAVIMO. GRĮŽTI&KEISTIS POLITIKA

Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei dėl kokių nors priežasčių jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Jei produktas turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis ir mes jums suteiksime visa grąžinamoji išmoka.

Jei jūsų prekės nėra gaunami per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums visą besąlygiškai grąžinti pinigus. DIDMENINĖ ir LAŠAS LAIVYBOS

Jei produktas turi daug spalvų ir stilių. Jūs galite maišyti, bet tau patinka.

Jei norite maišyti kai kurie produktai, jums gali man duoti kodas produkto kiekio jums reikia (gali pateikti "excel", man bus geriau). Aš duosiu jums nuolaidą kainą (kuo daugiau perkate tuo didesnę nuolaidą gausite)

Jūs galite įdėti savo interneto dalykų, kad jūsų interneto naršyklė. Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. DUK: Kaip galiu stebėti mano sklypo? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga? Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą iki gavote prekes.

Tekstūros medžiagos maisto kokybės silikono
Modelio Numeris HSM564267
Formos Širdį
kategorijos produktas Silikono Formos
Naudojimas "PASIDARYK pats"
Medžiaga Silikono
Kategorijos Kepimo formos / tortas pelėsiai/Žvakė pelėsių
dydis 16*15.6*1cm

Panašūs produktai