380pcs/set Moterų Nagų Dailės Valiklis Manikiūro lenkijos Gelio Servetėlės Medvilnės Korp Medvilnės Pagalvėlės, Popieriaus Akrilo ir Gelio Patarimai

€2.15

-25%

€2.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Lako Valiklis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Lako Valiklis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Lako Valiklis.

Aprašymas:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Nepūkuotu nagų servetėlės

Minkštas, absorbentas ir sanitarijos

Puikiai tinka naudoti Nagų lako Valiklis apdailos nuvalykite, Nail prep ir Teptuku valiklis be palikdami bet skaidulų, kurios gali sugadinti jūsų perfect nails

400pcs vienoje pakuotėje

Dydis kiekvieno lapo: apytiksl. 4 cm x 5,5 cm

Komplektą sudaro:

150pcs ar 380pcs Nagų Servetėlės

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.

Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.

Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas .Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

NET WT 400pcs
Prekės Pavadinimas PANELĖ ROŽĖ
Modelio Numeris M0424
Kiekis 150pcs/380pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Komponentas Popierinių Rankšluosčių,
Tipas Pašalinimo Apsiaustas

Panašūs produktai