Jutimo Fidgets Žaislus, Padeda Sumažinti Stresą ir Padidinti Dėmesį Švietimo Žaislai, Padėti Autizmu Specialiųjų Poreikių Vaikams

€0.31

-40%

€0.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Išspausti Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Išspausti Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Išspausti Žaislai.

Visiškai naujas ir aukštos kokybės Prekės Pavadinimas: Fidget žaislas Medžiaga:Nailonas Spalva: atsitiktinė spalva. Pakuotė:1 vnt Fidget Žaislai, PAPRASTA, BET VEIKSMINGA: "PADĖJO" Vaikų ir Suaugusiųjų su ADHD PRIDĖTI OKS didelio streso ar nerimo lygis UNIVERSALUS DIZAINAS: galite Išspausti arba skaidrių marmuro pirmyn ir atgal, sulenkti, sulankstyti, išspausti rankovėmis kartu ir roll marmuro, pavyzdžiui, drebulys varpas. LENGVA PRIEŽIŪRA: Pagaminta iš aukščiausios kokybės BPA-FREE PLUOŠTO ir MARMURO, taip pat-tvirti ir patvarūs, skalbti Mašinoje. Sausu oru tik. UŽ TERAPEUTAS, TĖVAI, BIURO DARBUOTOJAMS išlaikyti rankas RAMIOJE, dėl streso, atleisti, dėmesys didinti ir kt EXTRA STRONG: Padarytos su didelio tankio nailono, todėl marmuro nėra iššokti.

Kilmės KN(Kilmės)
Temos Sportas
3 funkcija Sumažinti stresą
Funkcija 1 Ergoterapijos
Modelio Numeris SPDB12B71
Įspėjimas NĖRA
4 funkcija Daugiau Dėmesio
Amžius 8~13 Metų
Medžiaga Nailonas
Spalva Atsitiktinė Spalva
2 funkcija Jutimo Fidget Žaislas
Pakuotė 1 vnt Fidget Žaislai
Funkcija 5 Autizmo ir ADHD Žaislai
Funkcija 6 Žaislai Suaugusiems Vaikams

Panašūs produktai