4 Spalvų Susukti Žiedo Magija Fidget triukui Virvę Kūrybos "PASIDARYK pats" Likvidavimo Laisvalaikio Švietimo Streso malšinimas Vaikas Kalėdos Žaislas

€1.24

-24%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Išspausti Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Išspausti Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Išspausti Žaislai.

Medžiaga: Plastiko, Cemento

jis gali būti naudojamas spaudimo, minkyti ir atsipalaiduoti, kai pavargęs ir nusiminęs.

Siekiant užtikrinti saugų ir laiku pristatyti savo produktus, rekomenduojama pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ar Basilico-pica.lt Užsklanda Pristatymas.

Jei jums patinka mūsų parduotuvėje. Įrašykite mūsų parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę ir paspauskite mygtuką "follow" gauti mūsų naują atvykimo ir nuolaida informaciją laiku.

Mes siūlome oro transportas ir didmeninė prekyba.

Didmeninės: Mes pasiūlysime geriausią kainą didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Vežimą: 1. Mes paprastai plaukti užsakymai per 3 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo(Atostogos gali būti pratęstas) . 2. Ji visada trunka apie 15-60 dienų atvykti per Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu . 3. Mes taip pat siūlome express pristatymas, pavyzdžiui, DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis. Grįžti: 1. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite ne gavo sklypus,mes bus stebėti jį ir atsakyti jums kuo greičiau. 2. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis. Atsiliepimų: 1. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis,mes jums kovoti su juo ir suteikti jums priimtiną atsakymą. 2. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

Funkcija 8 Daugiau Dėmesio
Funkcija 5 antistress adulte
Įspėjimas no
Funkcija 6 Jutimo Fidget Žaislas
Funkcija 7 Sumažinti stresą
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija Ergoterapijos
Funkcija 10 Žaislai Suaugusiems Vaikams
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Funkcija 1 Fidget Žaislai
3 funkcija Streso Žaislas
Funkcija 9 Autizmo ir ADHD Žaislai
4 funkcija antistress žaislas
Temos Sportas
Modelio Numeris CT18112803
Amžius Suaugusieji

Panašūs produktai