Virtuvės Organizacijos, Ekologiško Lino Duonos Maišelį Daugkartinio Naudojimo Maisto Produktų Laikymo Raišteliu Krepšys Kepalas Ir Batono Kepiniai, Tiekimas

€1.32

-47%

€2.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Bags & Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Bags & Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Bags & Krepšiai.

Aprašymas:

Medžiaga:Linas

Dydis:Batono krepšys: 67*15CM; duonos maišelis: 40*30 CM

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1 x duonos maišelis

Savybės:

1. Jis yra pagamintas iš lino medžiaga, kuri sugeria drėgmę duona ir daro duona, šviežias.Šis daugkartinio naudojimo krepšys yra ne tik perdirbamų ir darni, bet taip pat nekenksmingas augalams.

2. Šis maišelis yra ekologiškas ir turi didelės talpos. Jūs galite naudoti ją į parduotuvę duonos ir kitų maisto produktų, pavyzdžiui, grūdų, saldainiai, vaisiai ir daržovės. Ji taip pat gali būti saugomi kaip kasdienio būtinumo arba naudojamos apsipirkti. Ji gali padėti jums gauti daugiau kasdienių poreikių.

3. Lino duonos maišelį galima plauti rankomis ar mašina, ir tada džiovinti tiesioginiuose saulės spinduliuose.

4. Tinkamas maisto produktų labiausiai dydžių, leiskite tešlai pakilti iki galo, kepti orkaitėje ar duonos mašina ir leiskite jam atvėsti.

5. Šios duonos saugojimo krepšys yra ne tik puiki dovana jūsų aplinkos draugas, bet taip pat puiki dovana šeimos nariams, kurie mėgsta kepti.

Pakuotė:

1 x duonos maišelis

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio. Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius
4 Batono krepšys
Medžiaga Ne-Audiniai
2 Duonos Maišelis
1 Linas
3 Duonos Maišelis

Panašūs produktai