Metalo Amatų Sumaišyti Drugelis Jungtys Filigranas Gėlių, Antklodės, "PASIDARYK pats" užrašų knygelė Namų Dekoro Puošmenų 10vnt 43x26mm yk0772

€1.10

-10%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Puošmenų, Namai Ir Sodas, Pigūs Puošmenų, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Puošmenų.

DĖMESIO!!!

Jei įmanoma, Prašome įsigyti daugiau nei $5 taip, kad mes galime išsiųsti siuntinį registruotu Kinija paštu aviopasts, todėl, kad mes galime patikrinti, siuntinių informacija. Pakuotės gali būti pristatytos per 30 dienų įstatymą, Tačiau kartais ji bus lėtas. Prašome suprasti uncontrollability logistikos pervežimas. Jei nenorite pirkti daugiau nei $5, mes išsiųsti paketą, per įprastą logistikos, pristatymo laikas, nėra stabili, Kartais daugiau nei 60 dienų. Ir logistikos informacija sklypas gali būti tik paklausė, kol jis palieka Kiniją. Jeigu tu negali priimti tai, prašome apsvarstyti pirkti (jūs galite pasirinkti ką nors iš mano parduotuvėje, prašome pabandyti viršyti $5, o tai yra gerai ir jums, ir mums, labai ačiū).

Produkto Rodyti

DUK

Spalva: sumaišykite Dydis: 43x26mm yk0772 Kiekis: 10vnt Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Modelio Numeris yk0772
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Metalo
dydis 43x26mm
Rinkinys Tipas No
Produkto Savybės Apsiaustas Jungtys
Tikslas Galvos Apdangalai Karoliai Jungtys

Panašūs produktai