Ekrano apsaugos xiaomi redmi 5 6 5 plius 4X 5A 6A grūdintas stiklas xiomi redmi 7 pastaba pro Pastaba 5 6 pastaba 4x apsauginės plėvelės

€0.22

-45%

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Ekrano apsaugos xiaomi redmi 5 5 plius 4X 4A 5A 6A grūdintas stiklas xiomi redmi 6 6 pro 5 Pastaba pastaba 4x apsauginės plėvelės

Užsakymo ≥ 2Lots , gauti papildomų 20 % nuolaida automatiškai!

1.Aukštos Kokybės 2. Geras Aptarnavimas 3. Greitas Pristatymas 1. Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų , ir mes bus daryti tą patį už jus. 2. Jei yra kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome tiesiogiai kreiptis į mus dėl sprendimo, o ne pradėti ginčą dėl Basilico-pica.lt. Mes stengiamės, kad slove savo problemą kuo greičiau.

Dear friend,apie tai prieš jus, kad :

1.Mes neturime nuotrauką, kai kurie produktai.Taigi Telefono modelis parašyta parinktis,pasirinkite telefono modelį, kurį norite. 2.jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome sutartis, mus visų pirma,mes išspręsti šią problemą už jus,nereikia atidaryti ginčų.ačiū. . Dėmesio: *Jei po 30 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, galite klausti manęs, pratęsti, kad apsaugos laikas jums.

*Jei prekės neturime pristatytas po metu pabaigos, mes 100% grąžinimo jūsų mokėjimą.

*Rusijos Pirkėjai , Prašome pasiūlyti gavėjo Pavadinimas : Vardas; Tėvo Vardas; Pavardė.

* Ne Ginčo prašome : Prašome nedvejodami kreiptis ginčo per 60 dienų, palaikom gerus verslo santykius. Komplektą sudaro: 1 X Grūdintas Stiklas Kino Screen Protector, 1 X Drėgnos Servetėlės 1 X Sausos Servetėlės kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Savybės Anti Glare
Telefonas Suderinamas Prekės Xiaomi
Edge-to-edge Aprėptis Taip
Suderinama Xiaomi Modelis A2 lite
Prekės Pavadinimas monengding
Naudoti mobilusis telefonas
Tipas Priekinė Plėvelė

Panašūs produktai