2vnt 999D Padengti Hidrogelio Plėvelės Samsung Galaxy S20 S21 S10 S8 S9 Plus Apsauginė plėvelė Samsung Note 20 10 9 Plus Ultra S21

€3.29

-50%

€6.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

4326303377632951 Hidrogelio plėvelės, koks yra skirtumas tarp jos ir paprasto grūdintas filmas? Hidrogelio kino ir grūdinto filmas yra ne tipo filmas. Ji yra minkšta plėvele, bet tai visiškai skiriasi nuo ankstesnių HD PET plėvelė. Vandens pagrindo filmas yra pagamintas iš sluoksnis pagrindinė medžiaga, su super tempimo ir ištraukiama TPU medžiagos. Jis naudoja " high-tech-tai laikytis anti-dėvėti, atsparus įbrėžimams, apsaugos nuo užsiteršimo ir sklandžiai polimero nano-medžiagų į vandenį. Paviršiaus membranos sunkina tinkamą hidrogelio kino koloidų ir kitų polimerinių medžiagų, po beveik vieną milijoną eksperimentus, kurie turi labai aukštus reikalavimus medžiagos atrankos ir apdorojimo. Tai yra novatoriškas produktas. Hidrogelio plėvelės privalumai: 1, gali būti taikoma per visą ekraną, anti-pirštų atspaudų, naftos dėmių (ypač lyginant su tradicinių aukštos raiškos filmų); 2, gali automatiškai remonto įbrėžimų; 3,-ultra plonas (ypač su tendencija, kad mobiliųjų telefonų vis plonesni ir plonesni, privalumai tampa vis labiau akivaizdu); 4, po prijungiant ją, nereikia atidžiai stebėti beveik nėra kino. Tai gali būti sukurtos su 360 laipsnių visapusiška apsauga. Iš palyginimas lašas pasipriešinimo, akivaizdu, kad hidraulinio filmas yra dominuojanti, nes savo ypatingų savybių yra skirtos apsaugoti nuo kritimo, nes smūgio jėgą išorės jėga yra sugeriama savo pagalvėle slopinimo efektyvumą. Tiesiog kaip kumštis pataikyti kempine. Žingsniai hidrogelio filmas: 1. Parengti mobilųjį telefoną, plėvelės artefaktas, mobilusis telefonas plėvele, ir t. t. 2. Švarus telefono ekranas: Jūs galite nuvalykite nešvarumus ant ekrano telefono su alkoholio nuvalykite, tada nušluostykite sausa veidrodis audiniu. 3. Nustatyti mobiliojo telefono kino artefaktas nurodyta kryptimi įkrovimo sąsają mobilųjį telefoną. 4. Fix plėvelė, suderinti ją su ausinė skylę, tada ašarų atidaryti No. 1 etiketė, suderinti ausinės, ir naudoti scratch card " priploti filmas. 5. Po tiesinimo, pašalinti kino aplikatorių, naudoti scratch card turėti skylę, lėtai ašaros atidarykite kitą No. 1 žymeklį, ir tada naudokite nulio kortelės lėtai stumkite žemyn No. 1 žyma. 6, po pastos, švelniai pakelkite viršutinį sluoksnį, spalvos apsaugine plėvele tai 7, jei filmas yra oro ar kitas, galite naudoti nulio kortelės išnyks Pastaba: Visus produktus gauna vartotojas, hidrauliniai plėvelė yra trijų sluoksnių, priekinės ir galinės pusės yra apsaugotas apsaugine plėvele, artimųjų vandens plėvelė, priekinės ir galinės apsaugos filmas bus sukelti nedidelę dalį vežimo procese, tačiau tai neturės Įtakos naudojimas, proto nereikia pirkti.

Prekės Pavadinimas BaySerry
Savybės HD Filmas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Priekinė Plėvelė
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"

Panašūs produktai