8.2 Colių Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Akių Apsauga Rodyti 3D Vaizdo Ekranas Stiprintuvo Lankstymo Išplėsta dujų tiekimo Telefono Stovas

€0.35

-46%

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Lankstymo Dizainas, Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai Akių Apsauga Rodyti 3D Vaizdo Ekranas Stiprintuvo Lankstymo Išplėsta dujų tiekimo Stovas Naujausias Magnifier Tiktų visiems 2.5 colių 6,0 colių ekranas mobiliųjų telefonų Aprašymai: 1. Visiškai naujas ir geros kokybės. 2. Mobiliojo telefono ekrane gali būti didesnis 3 kartus, vaizdas aiškus ir ryškus, dinamiškas jausmas stipresnis! 3. Tinka visiems mobiliesiems telefonams ir visiems įvairioms progoms -- patalpų, kempingas, kelionės, laisvalaikis ir kt. 4. Naudoti HD amplifikacijos optinės technologijos,nr. variklinės, jokių išlaidų, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos. 5. Sumažinti akių nuovargį, kai jums žiūrėti vaizdo įrašus telefone. 6. Lankstymo dizainas, nedidelės apimties, patogiai, užsiimanti verslo kelionių. Specifikacijos: . Išplėsti telefono ekrane, žiūrėti didesnį ekraną 2x 4x . Mobiliojo telefono adapteris naudoti slydimo medžiaga, apsaugo nuo paslydimo, kritimo . Medžiaga: Silikono, Akrilo, ABS . Spalva: balta, juoda . Svoris: apie 100g . Matmenys: apie 19.0 x 12.1 x 0,5 cm/7.48 x 4.76 x 0.20 į . Ekrano Dydis: 8.2 colių, Kaip jį naudoti: 1. Prašome vengti tiesioginių saulės spindulių arba stiprios šviesos, vengti šviesos priežastis nėra aiški, jis bus rodomas geriau tamsoje šviesos aplinka. 2. Nenaudokite sunku nuvalykite scratch objektyvas, kai jo nenaudojate, prašome naudoti minkštos medžiagos skiaute apsaugoti objektyvą. 3. Sureguliuokite atstumą nuo mobiliojo telefono rėmo objektyvą ir kampu, reguliuoti židinio objektyvo kampas, norint pasiekti geriausią vaizdą ir optimalaus poveikio sustiprėjimas ir geriausias apibrėžimas. 4. Geriausia žiūrėti kampas, vertikalus objektyvo atstumas 0,5 m, tai geriausia žiūrėti atstumas. Nes objektyvas yra didesnis, veidrodis, šiek tiek atspindintis reiškinys, prašome ryškumą reguliuoti šviesos kampas šviesos. Pakuotė: 1 x Mobilusis Telefonas Ekrano Didintuvai Stovėti Atveju Laikiklis

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Dviračių Laikiklis No
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Rondaful
Savybės Jokios Funkcijos
Suderinamos Prekės Universalus
Automobilio Turėtojas No
Įkroviklis No
Modelio Numeris Magnifier

Panašūs produktai