Telefono Laikiklis, 360 ° Besisukantis 90 ° Lankstymo, Metalo Piršto Žiedo Laikiklis Magnetinis Mobiliojo Telefono Laikiklį mobiliajam telefonui Tablet TSLM1

€1.13

-13%

€1.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Aprašymas:

Savybės:

- Du-in-one naujas dizainas: Patogus magnetinis funkcija leidžia greitai išspręsti jūsų telefonas kaip tik jums automobilio. Tai yra telefono laikiklis ir automobilinis laikiklis. Geriausias jūsų pasirinkimas!

- Multi-kampas automobilinis telefono laikiklis: 360 ° rotacija ir 90 ° lankstymo dizainas. Jūsų telefonas gali suktis horizontaliai ir vertikaliai patenkinti skirtingus poreikius. Šis produktas visada bus užtikrinti, kad jūsų išmanusis telefonas yra dedami ten, kur tau patinka, kai tu kalbi, navigacijos, klausytis muzikos ar žiūrėti filmą.

- Aukštos kokybės medžiagos: Šis produktas yra sudarytas iš cinko lydinio, silikono dervos, kuri gali iš esmės užtikrinti, kad mobilusis telefonas yra stabili valstybė bet kokiu kampu, apsaugoti savo mobilųjį telefoną nuo kelių vibracijos ar kitų problemų. Unikali silikono dantytas įrašą konstrukcija leidžia jį montuoti ant automobilio ventiliacijos geriau GPS navigacija.

- Automobilių dujų išmetimo telefono laikiklis: klijai gali būti patikimai pritvirtintas telefono neleisti telefonui nukristi. Paprasta viena ranka operacijos, lengva įdiegti automobilių ventus 10 sekundžių.

- Saugus vairavimas: Laikykite savo telefoną ar GPS navigacijos jūsų ranka yra pavojinga. Stovas galite nemokamai į savo rankas ir apsaugoti save.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: metalas + silikono

Spalva: juoda,geltona,raudona,mėlyna

Svoris: apie 20g

Pakuotė:

1X laikiklis

Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas
Yra Garsiakalbis No
Modelio Numeris Universalus Laikiklis
Suderinamos Prekės Universalus
Magnetinis Taip
Prekės Pavadinimas centechia
Medžiaga Plastikiniai
Įkroviklis No
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai