Didmeninė Mini Makiažas Kempinė Vandens Lašo Formos Makiažas Minkštas Pagrindas sluoksniuotos Makiažo Nepriekaištinga Sumaišyti kosmetikos makiažas kempine

€3.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kosmetikos Sluoksniuotos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kosmetikos Sluoksniuotos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kosmetikos Sluoksniuotos.

Mes teikiame jums kitų dydžių ir skaičių stilių, jūs galite spustelėti ant šių produktų, pasirinkite savo mėgstamą stilių

Pastaba : dydis kempinė yra 2*3cm.

Tai maža kempinėlė.

Aprašymas:

1. Pagamintas iš išskirtinės hidrofilinis poliuretano(latekso-nemokamai), šios kempinės plėstis ir tapti labai minkštas, kai šlapia kempine po tekančiu vandeniu. Ji susilieja visi skysčiai labiausiai nepriekaištinga būdu. Geriausias vasaros laikas.

2. Su tobula forma, šios kempinės tilptų į kontūrus visose srityse, veido, net nepriekaištinga, lygi ir sustiprintą programą be atostogų, jokių linijų, pavyzdžiui, šepečiai padaryti. Išgaubti šonai mišinys didelius plotus veidą su pakartoti tepdami ar stippling judesio, smailus galas yra gera undereye maišymui, o kita siaura sritis dėmių ir trūkumus.

3. Tai galutinis kombaino nustatyti, kad mišiniai puikiai undereye maišymo veidą, sukurti aukštos raiškos, plonas ir vien, ir nepriekaištinga aprėptį, skirtų įvairių makiažas atrodo.

4. Penkių gražių spalvų, būtų padaryti jūsų dieną ryte-makiažas taikymo.

5. Su 100% GURANTEED & SATISFATION.

Kaip naudoti:

Šios kempinės gali būti naudojamas sausas arba drėgnas.

Šlapias:

1. Pirma, Jūs įdėti kempinę po tekančiu vandeniu, kol ji tampa visiškai sočiųjų ir tada išspausti ji švelniai kelis kartus, kol jis plečiasi visiškai.

2. Antra, savo ruožtu maišytuvas off ir išspauskite visą vandenį, švelniai vietoj gręžimo siekiant išvengti ašarojimas.

3. Pagaliau, naudotis rankšluosčiu įsiurbti bet vandens perteklius, tada jūs galite pradėti jį naudoti.

4. Galite naudoti šalto vandens šlapia kempine ir tai būtų atvėsti savo veidą į vasaros laiką. Taip pat turėtumėte naudoti, šiltas vanduo ir tai padės jums sušilti žiemą.

Kaip nužudyti bakterijų štamas:

Prašome užpilkite šviežiai virinto karšto vandens per mano kempine (senas puodelis) ir laikykite jį žemyn su šaukštu porą minučių. Tada ją ištraukite ir nuplaukite šaltu vandeniu. Veikia gana gerai.

Prekės Pavadinimas HMQ grožis
naudoti 1 Milteliai,Milteliai,Pagrindas,Kosmetikos
Funkcija 1 Minkštas ir nesugeria makiažas
2 funkcija lengva naudoti
Medžiaga Latekso-nemokamai Kempinė
Vienetų skaičius Combo
Kilmės KN(Kilmės)
naudoti 3 Sluoksniuotos Nepriekaištinga Veido pudra fondas
Elemento Tipas Kosmetikos Sluoksniuotos
Kiekis 2vnt/daug,10vnt/daug,20pcs/daug,50pcs/daug
Modelio Numeris Kosmetikos Sluoksniuotos
naudoti 2 Akių ir burnos kampai

Panašūs produktai