Makiažas Fondas Sponge Kosmetikos Sluoksniuotos Makiažo Powder Puff Šlapias Tapo Didesnė Kosmetikos Priemonė, Make up Sponge BB Kremas

€0.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kosmetikos Sluoksniuotos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kosmetikos Sluoksniuotos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kosmetikos Sluoksniuotos.

ATKREIPKITE DĖMESĮ: Šis makiažo sluoksniuotos naudoja ekologišką spalvos pasta .Nėra pažeisti odą, ji išnyks šiek tiek pirmojo panaudojimo.Tikiuosi jūsų gali suprasti. Pramonės spalvos pasta nebus išnyks, bet bus sukelti odos dirginimą, todėl mes naudojame aplinkai draugiškas spalvos pasta.

Ypatybė:

100% Brand new ir aukštos kokybės.

Kiekis:1pcs

Spalva:kaip matyti iš paveikslėlio

Medžiaga:Sponge

Dydis: 60*40MM

Pastaba:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Suteikti jums puikus fondo programą kiekvieną kartą. Ne dryželiais ir nėra plotų su per daug makiažo ar per mažai. jūs galite naudoti ją, kai sausos arba drėgnos, su pamatai,bananų milteliai, BB kremas, skystas makiažo ir pan. Jei naudojamas kasdien, mes rekomenduojame skalbimo savo sponge kartą per savaitę su švelniu valikliu. Kūdikių šampūno ar bet mažai muilo veiks. Gerai išskalaukite ir sausu oru.

Medžiaga Kempinė
Kiekis 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kosmetikos Sluoksniuotos
Modelio Numeris 3256
dydis 3.8*6cm
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Panašūs produktai