Bcase Valdyti kabelis Multi-layer nuplėšiamų Juosta Anti-Slip Laidai Organizatoriaus Lipduko Klijų Dirželis daugiasluoksnių Kompozicinių

€2.74

-4%

€2.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smart Nuotolinio Valdymo, Buitinė Technika, Pigus Smart Nuotolinio Valdymo, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Nuotolinio Valdymo.

Aprašymas:

Jis yra patogus naudoti, pakartotinai naudoti ir lengva išmontuoti. Tik ašaros, žaizdos, ir lazda, ir tada jūs galite tvarkyti nereikalingus laidus. Paviršiaus juosta turi puikias sukibimo, kuri yra prieinama, kad būtų tvirtai laikomasi. Ji taip pat gali būti naudojamos pakartotinai, ašarojimas, kuris yra patogus juda ir organizuoti laidų.

Specifikacija:

Gamintojas: Bcase

Medžiaga: PP + Korp

Spalva: Oranžinė, Juoda

Dydis (L x W): 1m/3m x 1cm

Savybės:

1. Daugiasluoksnės kompozicinės medžiagos.

Daugiasluoksnių kompozicinių PP kablys, didelės klampos minkštos gumos ir flanelė, padidina tvirtumą ir sukibimą. Tuo pačiu metu, nuplėšiamų procesas daro juosta lengva naudoti.

2. Ne Pjovimo, ašarų, kai jums reikia bet kokio ilgio.

Lengva nuplėšti, ne žirklėmis, ir kitas priemones, reikalingas, tik ašarų, kai jums reikia. Ten yra apie 1 cm, tarp dviejų pjovimo burną. Trukmė gali būti apskaičiuojama pagal savo poreikius.

3. Patogu naudoti, pakartotinai naudoti ir lengva išmontuoti.

Tik ašaros, žaizdos, ir lazda, ir tada jūs galite tvarkyti nereikalingus laidus. Paviršiaus juosta turi puikias sukibimo, kuri yra prieinama, kad būtų tvirtai laikomasi. Ji taip pat gali būti naudojamos pakartotinai, ašarojimas, kuris yra patogus juda ir organizuoti laidų.

4. Nešiojamų ir kelias programas.

Nesvarbu, scenos, naudojamų biure, studijų ir interjero laidai automobiliams, jis gali būti lengvai naudojamas, kad jūsų asmeninę erdvę švarus ir patogus.

5. Dviejų spalvų jūsų pasirinkimas.

Yra dviejų rūšių, spalvų juosta, jūs galite pasirinkti savo mėgstamą tie.

Pakuotė:

1 x Vielos Organizatorius

Daugiau Informacijos:

Telefonas realios nuotraukos

Modelio Numeris bcase
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Maksimalus Greitis lengva sutvarkyti jūs kabeliai
Gyro tvarkyti kabelis
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Masto 1
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai