Kelitong Vyno Kamščiu, Nerūdijančio Plieno Vakuuminis Atminties Vyno Kamštis Elektrinės Kamštis Vyno Kamščiai Metalo Skaitmeninės skalės

€2.34

-43%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smart Nuotolinio Valdymo, Buitinė Technika, Pigus Smart Nuotolinio Valdymo, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Nuotolinio Valdymo.

Aprašymas :

Protingas Vyno Kamščiu, Nerūdijančio Plieno Vakuuminis Atminties Vyno Kamštis Elektrinės Kamštis

- [ Efektyvių Išsaugojimo ] : vakuumo lygis, visada išlaikoma aukšto lygio 0.038 Mpa, ir ilgalaikis išsaugojimas yra švieži. Po 7 dienų, raudonas vynas atidarytas, o skonis yra toks pat geras, kaip originalas.

- [ Aptakus Formos Dizainas ] : Unikali apykaitinę dizaino pašalina tradicinės vyno kamščiu siurblio galvutė, kuri yra labai sumažintas dydis, lengvas ir lengvai įdėti.

- [ Data Masto & Smart Atminties Integracijos ] : Tas žmogiškas inovacijų naudoja data masto priminimo funkcija, ir jums reikia tik švelniai pasukti vyno kamščiu pasirinkti atitinkamą laikymo taip, kaip suplanuota.

- [ Dedamas Horizontaliai, Ir Vertikaliai ] : Optimizuotas vidaus struktūros tobulinimo, po naudojimo, kartu su vyno butelis gali ne tik būti dedamas vertikaliai, bet taip pat dedamas horizontaliai, vietos taupymas

Specifikacija :

Prekės Kelitong Medžiaga Nerūdijantis Plienas + Silikonas, Spalva Pilka Masė 190g Dydis 41.7 x 70 mm

Komplektą Sudaro :

1 x Ratą Džiaugsmo Vyno Kamštis

Gyro Protingo Namo
Kilmės KN(Kilmės)
Maksimalus Greitis Vyno Kamštis
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Modelio Numeris Kelitong prekės
Masto 1
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Savybės Magnetinis

Panašūs produktai