Pritemdomi LED Apšvietimas Baterijos Puck Žibintai su Nuotolinio Valdymo Palieskite Jutiklio Pagal Kabineto Žibintai Virtuvės Spinta Spinta Lempos

€4.70

-20%

€5.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: DIODŲ Naktinis Apšvietimas, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Naktį Žibintai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, DIODŲ Naktinis Apšvietimas.

Prekė: LED Nakties Šviesos Šviesos spalva: Natūrali balta(4000K) arba RGB+Natūrali balta Lempa baterijos tipas: 3 x AAA baterijos(neįtraukta) Nuotolinio baterijos tipas: 1x CR2025 baterijos ( neįtraukta ) geriausias nuotolinio valdymo atstumas diapazonas: 0-5M

*Jis gali būti įjungtas/ff Pereiti ant lempos kūno, ilgai paspauskite, norėdami padidinti/sumažinti ryškumą; *Nuotolinis belaidis valdymas; *Laisvai reguliuoti pagal jūsų apšvietimo poreikius, jei norite taupyti energiją, prašome nuolat naudojant mažesnis skirtingų ryškumą. Ji trunka apie ilgai ne 10% ryškumas; *Pritemdomi režimai ir timming funkcijas; *Timmer anksto ir Automatinis išjungimas (Jį taip pat galite išjungti automatiškai po 30 minučių, be jokios operacijos); *lengva pritvirtinti prie lempos ir kontrolės lempos: baterija maitinamas 3 X AAA baterijos(neįtraukta),belaidis valdiklis su nuotolinio taip pat,gali ilgai paspauskite valdymo ant lempos, taip pat. Supakuotas su dvipusės lipnios juostos stipri įterpti be braižymo baldai. Kiekvienos lempos 2vnt varžtą,taip pat galite įdiegti jį varžtais.

*4000K natual minkšta balta šviesa ir 40 liumenų veiksmingumą; *RGB+Natūrali balta spalva parinktį rodyti daugiau spalvos; *Tinka Spinta, Spintos, Virtuvės,Miegamojo, Spinta, Sandėliukas,Prieškambario, Laiptų Pakopos, Naudingumas Kambarys, Rūsyje ir pan.; *Ji yra saugi vaikams neliesti ir naudojimą ed.

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris Pritemdomi LED Žibintai, Virtuvė Lempos Palieskite Jutiklį, Šviesos Kabinetas
Prekės Pavadinimas coolo
Yra Baterijų Reikia Taip
Sertifikavimo ROHS
Baterijos Tipas AAA
Pritemdomi LED Light LED Puck Žibintai su Nuotolinio Valdymo
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Punktas Belaidžio LED Baterija spinta šviesos
Formos ROUND
Spalva Baltos spalvos; Daugiaspalvis LED Puck Žibintai
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Maitinimo Šaltinis Sausas Baterija
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Baterijomis No
Įtampa 3V
Tipas LED Baterijos Pagal Kabineto Žibintai
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Naudojimas Skubios pagalbos

Panašūs produktai