Mini USB LED Lempa 5V 1.2 W Nešiojamų Naktį šviesos Lankstus Galios Banko Sąsiuvinis Apsaugoti Regėjimą Stalo lempos

€1.30

-54%

€2.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: DIODŲ Naktinis Apšvietimas, Šviesos Ir Apšvietimas, Pigūs LED Naktį Žibintai, Aukštos Kokybės Šviesos Ir Apšvietimas, DIODŲ Naktinis Apšvietimas.

Nešiojamų Mini USB LED Šviesos 5V 1.2 W LED USB Lempa Knygos Šviesos Galia Banko Nešiojamas LED Skaitymo Lemputės USB Naktį Žibintai

Aprašymas: Jis yra Mažas ir lengvas nešiojamasis itin šviesus Mini LED šviesos kompaktiškas ir šviesos sverti galima naudoti tiek dokumentų ir staliukas, arba išeiti. jausmas toks patogus. jos minkštos pavėsyje, venkite tiesioginio LED šviesos blizgesį, veiksmingiau apsaugoti regėjimą savo lankstaus kūno Tinkamas visoms progoms,Suderinama su Ximiao galingumas,Galima prijungti prie KOMPIUTERIO USB prievado. Savybės: 1. Mini nešiojamas USB LED šviesos 2.Galima naudoti bet kur,maitina visų įrenginių su USB prievadas 3.Unikalus bendable dizainas,taip pat yra šviesos svorio 4.Itin šviesus su mažas energijos suvartojimas 5.Vardinė įtampa: 5V 6.Nominali galia: 1.2 M 7.Medžiaga: Silikonas Paketas: 1 x LED Šviesos(Mes jums atsiųstas atsitiktinis kūno spalva)

Elektros Energijos Gamybos Visada
Galia 0-5W
Modelio Numeris USB LED Šviesos
Prekės Pavadinimas QINGYUNKE
Vardinė Įtampa 5V
Elemento Tipas Naktį Žibintai
Maitinimo Šaltinis DC
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo VDE
Naudojimas Skubios pagalbos
Korpuso Medžiaga PVC
Nominali Galia 1.2 W
Medžiaga Silikono
Formos "PASIDARYK pats"
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Įtampa 5V
Baterijos Tipas NĖRA
Yra Baterijomis No
Yra Baterijų Reikia No
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Naktį Šviesos

Panašūs produktai