Nerūdijančio Plieno & Anglies Prabangiau Motociklo Išmetimo apkaba duslintuvo Remti Mount Laikiklis Apkaba, Dirželis Šešiakampe ir Round

€1.49

-4%

€1.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Išmetamųjų & Išmetamųjų Dujų Sistemos, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Išmetamųjų & Išmetamųjų Dujų Sistemos, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, motociklo išmetamosios gnybtus, Išmetamųjų Apkabos, išmetamųjų nerūdijančio plieno.

Nerūdijančio Plieno & Anglies Prabangiau Motociklo Išmetimo apkaba duslintuvo Remti Mount Laikiklis Apkaba, Dirželis Šešiakampe ir Round

Svarbios Pastabos: 1. Importo muitus, mokesčius ir kitus mokesčius (pvz., Papildomos iš Pristatymo vieta/Remoto Srityje), jei tokių yra, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2. Prašome bendradarbiauti krovinio vežėjas Muitinės, jei būtina.Bet koks delsimas dėl Muitinės paskirties įstaigoje nėra laikoma, kai pažadame, tranzito laikas.

3. Visos dalys yra tikrinami prieš vežimą ir yra visiškai naujas ir geros būklės. Visos dalys yra tinkamai supakuoti. Prašome atidaryti langelį, kad patikrinti, ar prieš pasirašyti už tai.

4. Nėra jokios garantijos, bet lenktynių dalis.

5. Lenktynių dalys turėtų būti įdiegta profesionalus mechanikas.

Elemento Plotis 8inch
Elemento Ilgio 6inch
Prekės Svoris 1.8kg
Prekės Skersmuo 5inch
Motociklams Padaryti Universalus
Tinka dviračiai YZF600 CBR900 FZR 50 Z750 CB600 CBR1000 KTM 990 KUNIGAIKŠČIO ER6N ER6R TTR
Specialios Funkcijos Lenktynių Duslintuvo Išmetimo motociklo
Modelio Pavadinimas ST370
Medžiagos Tipas Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas SANBORNS
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Elemento Aukštis 8inch

Panašūs produktai