Universalus Priekiniai Vidurio, Pabaigos, išmetamųjų dujų Katalizatorius DB Žudikas pertvara Motociklo automobilių dujų Išmetimo Duslintuvo Triukšmo Slopintuvas Garso Eliminator

€1.45

-20%

€1.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Išmetamųjų & Išmetamųjų Dujų Sistemos, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Išmetamųjų & Išmetamųjų Dujų Sistemos, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Išmetamųjų & Išmetamųjų Dujų Sistemos.

Modifikuota Išmetimo Duslintuvo

Apie pakuotės Prašome pažymėti:Prekės bus keičiamos, kad būtų įrašyti jūsų laivybos mokestis & kad būtų ekologiškas. Mes garantuojame, kad prekės bus saugomos gerai buble krepšiai,Nr. mažmeninės langelyje! Apie laivybos 1.Mes pristatyti prekes su Kinija paštu, oro paštu, jei klientai turi kitų express, pls susisiekti su mumis. (tokios, kaip DHL,UPS,FEDEX,TNT,SF) 2.Labiausiai užsakymas bus pristatomi per 1-3 darbo dienos po apmokėjimo gavimo. Apie papildomą mokestį Jokių papildomų muitų ar importo mokesčiai neįtraukiami. Apie po tarnybos Komunikacijos, yra labai svarbi.Prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios problemos ir sprendimai.Mes pažadame atsakyti jums per 24 darbo valandas.

Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9000
Elemento Aukštis 6cm
Elemento Plotis 6cm
Medžiagos Tipas Titano Lydinio, Nerūdijantis plienas
Motociklams Padaryti Kawasaki
Prekės Svoris 1.95kg
Prekės Skersmuo 2inch
Modelio Pavadinimas DB Žudikas
Specialios Funkcijos Išmetamųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 37cm

Panašūs produktai