10VNT 70MM Mini Medis Baltu Kalėdų Medžio Modeliavimo Polistirenas, Polistirolas, Putų Kamuolys "PASIDARYK pats" Kalėdų Dekoracijos Vaikams Dovanų

€1.48

-20%

€1.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

10VNT 70MM Mini Medis Baltu Kalėdų Medžio Modeliavimo Polistirenas, Polistirolas, Putų Kamuolys "PASIDARYK pats" Kalėdų Dekoracijos Vaikams Dovanų

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Modeliavimo polistirenas, polistirolas, putų medžio erdvių puošybos amatus.

Naudoti molekulinės modelio priėmimo ir įvairių amatų veikla.

Dizainas juos bet kokiu būdu norite būti, pvz., spalvotais dažais sukurti įvairių gyvūnų ir žmogaus simbolių, labai juokinga.

Padaryti savo ornamentais ar dizaino rinkiniai, didžiosios Kalėdų eglučių papuošalai ir dekoracijas Specifikacija: Spalva: Balta Skersmuo: Apie 70MM Medžiagos: Polistirolas Putų komplektą Sudaro:10vnt/Daug Note1: Kaip produkto prieš siunta yra gerai supakuoti. Note2: Jeigu prekė yra sugadinta, palaikysime tik vėl klausimas, nesutinku ginčų grąžinti pinigus. Prašome suprasti. Note3 :Dydis gali turėti 1-3mm klaida.Prašome suprasti.

No COCO-030
Modelis Vientisos Spalvos
Occassion Kalėdų Šalis Dekoro "PASIDARYK pats" Amatų Reikmenys
dydis 70MM
Tipas MEDIS
Prekės Pavadinimas "PASIDARYK pats" Namo
Modelio Numeris CH479-10VNT
Proga Motinos Diena
Spalva Balta
Sąlyga 100% Aukštos Kokybės
Kiekis 10vnt/daug
Medžiaga Putų

Panašūs produktai