Dvasios Vertus Žvakė LED Elektroniniai Skeletas Žvakių Šviesos, Dūmų nemokamai Vestuves Helovinas Rekvizitai Apdailos Šviesos Helovinas 2020 m.

€0.11

-31%

€0.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Dvasios Vertus Žvakė LED Elektroniniai Skeletas Žvakių Šviesos, Dūmų nemokamai Vestuves Helovinas Rekvizitai Apdailos Šviesos Helovinas 2020 m.

Savybės: Helovinas apdailos įdomus, prefektas už temą šalis, apgauti ar gydyti šventė, ir baisu haunted house aplinkos. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, patvarumo, kad pratęsti naudojimo. Labai išsamiai paruošta skeleto ranka turintis žvakė su led šviesos, taip pat gali būti naudojamas kaip kostiumas prop

Aprašymas: Liepsnos žvakių šviesos yra nemokama gaisro riziką, kaljanų, saugus ir eco-friendly alternatyva tradiciniams degimo žvakė.

Specifikacijos: Pagrindinė medžiaga:PVC+elektroniniams komponentams. Modelis: Skeleto Ranka Stovėti LED Žvakė. Spalvos:Žalia,oranžinė neprivaloma Aukštis:Apytiksl. 15cm. Skersmuo rūsyje:Apytiksl. 5cm. Galia: 3 x mygtuką baterijos (neįtraukta)

Pakuotė: 1 vnt x LED Žvakių šviesos

Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

dydis 5*15cm
Proga HELOVINAS
Modelis Veidas
Scenos HELOVINAS
Modelio Numeris 352/02
Patarimas Žodžiai led Žvakių Šviesos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Karšto žodžiai Apdaila
Karšto Words1 Helovinas Apdailos Šviesos Dvasia Ranka

Panašūs produktai