Litavimo Fliusas Pasta 10CC Švirkštų tipo Suvirinimo Fliusas, Skirtas BGA SMD plokštės Remontas, Suvirinimo Įrankiai,

€7.96

-30%

€11.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Suvirinimo Fliusai, Įrankiai, Pigūs Suvirinimo Fliusai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Suvirinimo Fliusai.

Savybės: √ Puikios drėkinimo suderinamumą dauguma valdybos apdailai . √ Aišku likučių . √ Aukštos temperatūros suderinama . Taikymo √ Suformuluoti švirkštų, trafaretinė spauda, ir perdarymas paraiškas dėl visų PCB paviršiaus apdailai. √ Būti naudojamas BGA srityje priedą ir reballing. √ Sukurta veikti visi flip chip nelygumai ir chip masto pakuotės svetainių. √ Šio suvirinimo fliusas yra no-clean lipnus srauto, kad gali būti paliktas ant stalo daug SMT mazgai. Dėl programos, kurioms reikalingas valymas, NC-559-ASM galima valyti naudojant parduodamus fliuso likučių valikliai. Apie produktus: Jūs gaunate tai, ką jūs mokate už. mes pasistengsime suteikti daugiau aukštos kokybės prekes pirkėjui. Visi produktai yra nekilnojamojo aprašymas mūsų parduotuvėje, prašome perskaityti gaminio aprašymai atidžiai. Jei turite bet kokių klausimų apie šį gaminį.Prašome palikite mums žinutę.

Apie mokėjimą: Parama, kredito kortelės(RMB,, ir Doleris),WebMoney(WM),TT,Vakarų Sąjunga , Qiwi piniginės, Boleto(Brazilija), SOFORT Bankų , Alipay ir kt.

Apie siuntos:, Mes atsiųsime kad per 3 dienas, kai gausime jūsų mokėjimą. (Išskyrus atostogas) visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus kai kurių Specialiųjų šalių ir APO/FPO) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis, tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Klientų aptarnavimo: gavusi sklypą.Jei yra kokybės problemų, nedelsdami susisiekite su mumis. Mes padėsime jums ją išspręsti. Jei jus tenkina mūsų produktus.Prašome suteikti mums gerų atsiliepimų. Tai yra didžiausias mūsų skatinimas.

Kiekis 1pc/2vnt/5vnt
Dalelių Dydis 1-10µm
Modelio Numeris NC-559-ASM
Tipas litavimo pasta
Ilgis 10cm
Svoris 21g/pc
Sąlyga Nauja
PH Vertė PH 6.5
Tomas 10CC

Panašūs produktai