1 Pora Auskaru Vasaros Ausies Stud Auskarai Moterims, Vestuvių Mados Juvelyrikos teisingumo Auskarai Ruth Bader Ginsburg

€0.73

-55%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lašas Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Lašas Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Lašas Auskarai.

1 Pora Auskaru Vasaros Ausies Stud Auskarai Moterims, Vestuvių Mados Juvelyrikos teisingumo Auskarai Ruth Bader Ginsburg

·Pastaba: · Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 2-3 cm klaida,1 colis=2,54 cm. · Dėl Skirtingų Monitoriaus spalvos gali būti skirtumas. · Dėl ilgų pristatymas, elementas gali sugesti tranzitu, jei elementas žalą, pls susisiekti su mumis iš karto pirmą kartą, prieš palikite atsiliepimą, ačiū už jūsų prašome suprasti.

1.Jei jus tenkina mūsų prekės ir paslaugos ,prašome imtis minutę palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, mes mielai jums padaryti tą patį už jus ir suteikti jums daugiau nuolaida kitam užsakymui . 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų ,mes padarysime viską, kad suteikti jums geriausias paslaugas. 3.Jūsų galite susisiekti su mumis, palikdami žinutę Basilico-pica.lt, Prekybos Vadybininkas .Mes galime atsakyti jums per 24 valandas, darbo dienomis,per 36hours savaitgalį.

Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados
Pakuotė OPP
Lytis Moteris,Mergina
Metalų Tipas cinko Lydinys
Elemento Tipas Auskarai
Stilius 1 Lašas Auskarai
Medžiaga Metalo
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Modelio Numeris E086
Stilius 2 auskarai moterims
Kitos paslaugos dropshipping,didmeninė prekyba
Prekės Pavadinimas KANGSHUN
Formos\modelis ROUND
Stilius Madinga

Panašūs produktai