SVEIKINIMO Laiške Tapybos Formą Shopping Mall Hotel Durų "PASIDARYK pats" Tuščiaviduriai Tapybos Formą Sveikinimo Žodį, Šabloną Sveiki Trafaretai

€3.04

-19%

€3.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

SVEIKINIMO Laiške Tapybos Formą Shopping Mall Hotel Durų "PASIDARYK pats" Tuščiaviduriai Tapybos Formą Sveikinimo Žodį, Šabloną Sveiki Trafaretai Savybės: Patvari medžiaga: pagaminti iš pusiau skaidrus PET, ateina įkvepiantį žodį trafaretai yra netoksiškas, bekvapis, plaunamas, daugkartinio naudojimo ir pakankamai tvirtos, kelis kartus naudoti. Lengva valyti ir reikalavimai: daugkartinio naudojimo tapybos trafaretai yra lankstus, kad būtų galima naudoti su lygaus paviršiaus ir kraštų, kiekvienas gali būti lengvai išvalyti vandeniu ir butas išdžiūti. Multi naudojimas: universalus šablonai yra gražus medienos ženklai, tapyba, amatai, namų dekoras, akriliniai dažai, teptuku, kempine, sriegikliai, oro purškimo, mažu šepetėliu tapyba ant grindų, sienų, plytelių, medžio staliukas, spintelė, pagalvės, tuščia drobė, dovanų maišelius ir kt. Įdomus ir kūrybos: galite naudoti piešimo šablonai sukurti savo gabalus, pridėti spalvinga atmosfera į savo gyvenimą, tai smagu, kad "PASIDARYK pats" savo leidinyje arba nešiojamojo kompiuterio, ir atlikti dažymo amatų šeima ir draugais.

Produktas SVEIKINIMO Laiške Tapybos Formą

Panašūs produktai