Uždarytas Aukštos Kokybės Naujas Stilius Premium Blakstienos Pincetu Vertus anti-slip dizaino Pagerinti 3D 6D Blakstienos Priauginimui

€3.13

-34%

€4.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Q&A Q:Kas yra pincetu naudojami? Tai jo patarimas 100% visiškai uždarytas? A:Taip, žinoma, draugas, tai yra blakstienų pratęsimo projektą, jo patarimas yra 100% uždarytas, visiškai pasiimti blakstienos. Q:Ar pincetu rūdžių? Patvarus? A: pincetai yra aukštos kokybės nerūdijančio plieno, antikorozinės, jokių rūdžių. Q:tai naujausi stiliaus? Tai yra kaina, mažiausia kaina? Galite gauti daugiau nuolaidų? A:Taip, draugas, ji yra naujausias spalvų ir stiliaus, tai taip tobula, aukso spalvos.Mes turime mūsų pačių gamykloje, tai yra žemiausia kaina, Jei perkate daugiau, kreipkitės į mus ir mes jums papildomą nuolaidą arba dovaną. Q: Kas blakstienos ar pincetu kreiptis? A:Įvairių stilių, kurie taikomi įvairiose blakstienos, ir 3D/6D/9D tinkamų rūšių pincetu. Q:kai aš gaunu prasta uždarytas pincetu, ką aš turėčiau daryti? A:nesijaudinkite, 100% klientų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia siekimas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes atsiųsime jums naują tvarką arba grąžinti nemokamai.

Prekės Pavadinimas HMQ grožis
Svoris 19g
Kiekis 1pc
Funkcija 1 100% uždarytas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Dizainas Naudojant undinė dizainas
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Tikslas Blakstienų Pratęsimo, Tikslumo Elektros Prekės Remonto
2 funkcija Su neslidžia dizainas, galite geriau skiepų blakstienos
dydis 1*12.4cm,0.39*4.88in
Spalva Vaivorykštė,Raudona,Tamsiai mėlyna,rožinė aukso,Jet Hematitas

Panašūs produktai