PinPai 10/15ml Nulupkite Skysčio Juosta Nagų lakas Apsaugos Juostos Latekso Piršto Oda Balta Latekso Nagų lako Raštas Klijai Švarus

€1.75

-45%

€3.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Lakas, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Lakas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Lakas.

Nuolaidą

pirkti bet kokius 2 gabalus produktai mano parduotuvėje, galite gauti papildomą 5% nuolaidą. pavyzdžiui, vienas vaistas yra 30% nuolaida, jei perkate daugiau nei du gabalus, jūs galite gauti 35% nuolaida.

Produkto Informacija

prekės pavadinimas: nagų raštas juosta skystis tūris:10ml / 15ml, Kaip naudoti: Naudojant Veiksmus: 1. taikyti nagų raštas skysčio krašto nagų, nereikia gydyti, jis bus sausas po 60s 2. taikyti base coat ir išgydyti ją 3. dažai, nagų lakas ar nagų gelis, išgydyti 4. dažų viršutinį sluoksnį, išgydyti 5. pašalinti nagų raštas latekso 6. baigė Pranešimas: Šį nagų raštas skystis gali NE antifrizas. Jei ji buvo užšaldyta, prašome įdėti jį į karšto vandens.

Papročiai: 1.išvengti nagų lako perpildymo 2.padėti spalvos gradientas 3.padėti nail stamping

Naudojant Veiksmus: 1. taikyti nagų raštas skysčio krašto nagų, nereikia gydyti, jis bus sausas po 60s 2. taikyti base coat ir išgydyti ją 3. dažai, nagų lakas ar nagų gelis, išgydyti 4. dažų viršutinį sluoksnį, išgydyti 5. pašalinti nagų raštas latekso 6. baigtas laivybos: 1.Prekės bus išsiųstos per 3 dienas darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2.Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. atsiliepimų: Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį neišspręs nieko. TEIGIAMA ryšių nėra. Jei nėra nieko blogo, nedelsdami susisiekite su mumis. Prašome suteikti mums galimybę darome viską, kad patenkinti jus, ir gauti pagerėjo. susisiekite su mumis: Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų. Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai gerų ryšių. Kai perkate, prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 45 dienas, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Spalva Balta, rožinė
Modelio Numeris G077 / G092
Prašome pranešimas nagų latekso gali ne antifrizas
Komponentas Nulupkite Skysčio Juosta
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 10ml
Elemento Tipas Nagų Lakas
Kiekis 10ml/15ml už butelį
Prekės Pavadinimas PINPAI
Tomas 10ml / 15ml už butelį

Panašūs produktai