2018 Naujų Moterims Palaidinės Moteriškas Drabužių Bako Viršuje Atogrąžų Seksualus Šifono Plius Dydis Moterų Palaidinės Atsitiktinis Pagrindo Viršūnės S-XXL 6 spalvų

€3.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Palaidinė, Moteriški Drabužiai, Pigūs Palaidinė, Aukštos Kokybės moteriški Drabužiai, moteriškas palaidinės, šifono marškinėliai, blusas feminin.

Prekės Nuotraukos:

Produkto aprašymas:

Medžiaga:Šifono

Pakuotės Turinys: 1PCS x moterų Palaidinė

Shippment: gavę užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 1-3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. Susisiekite su mumis : Mes tik laivas patvirtintą adresas pateiktas mokėjimo. Jei norite mums siųsti elementą į naują adresą, Prašome palikti mums pranešimą per 5 valandas po to, kai jūs mokate už ją . Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą ir atidarykite atveju, viską galima išspręsti, tikiuosi, kad mes galime bendradarbiauti laimingai!

Prekės Pavadinimas WFTDLTYFU
Audinio Tipas Broadcloth
Rankovės Stilius Reguliariai
Apdaila NĖRA
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Stilius Atsitiktinis
Lytis MOTERIS
Apykaklės O-Kaklo
Modelio Numeris /
Drabužių Ilgis Reguliariai
Modelio Tipas /
Medžiaga Poliesteris

Panašūs produktai