300 Liumenų Vandeniui MTB Dviratį USB Įkrauti Priekinės Rankenos Šviesos +Galiniai Žibintai Įkrovimo Įspėjimo Žibintuvėlis

€2.36

-22%

€3.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračio Šviesos, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračio Šviesos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračio Šviesos.

Atsparus vandeniui MTB Dviratį USB Įkrauti Priekinės Rankenos Šviesos +Galiniai Žibintai Lempa 300 Liumenų Įspėjimo Dviračių Šviesos Rinkiniai

Savybės:

1. Didelės galios aukšto ryškumo XPE (apie 200lm) yra naudojami kaip šviesos šaltinis.

2. EHigh našumo optika: crystal klasės akrilo šviesos prožektorius yra priimtas. Atstumas tarp šviesos yra toli ir matomumas yra 30-50 metrų naktį.

3. Super atsparus vandeniui, pagrindinis jungiklis ir USB įkrovimo sąsają, yra padengtos su išplėsta gumos, bei važiuoti saugiai į lietingą dieną.

4. Mygtukas jungiklis, daugiafunkcinis dizainas (funkcija: spustelėkite mygtuką, įrašą, spustelėkite mygtuką shift: bright start - akcentas - low - light - mirksi - uždaryti, ilgai paspauskite ir palaikykite 2 sekundes išjungti) susitikti su žirgais funkcija reikalavimus.

5. Baterijos indikatorius: kai likęs elektros energijos kiekis yra mažesnis nei 25%, lemputė yra ryškiai raudonas; kai likęs elektros energijos kiekis yra daugiau kaip 25%, lemputė nėra ryškus; kai elektros energija yra pilna, indikatorius šviečia mėlyna šviesa;

6. Ultra energijos taupymo, 4 režimai:

A: Energijos taupymo Režimas (200lm) - apšvietimo laikas (3H).

B: Standartinis Režimas (100lm) -- apšvietimo laikas (4h).

C: Eco Režimas (50lm) --- apšvietimo laikas (7h).

D: Mirksintis Režimas (200lm) -- apšvietimo laikas (6h)

7. USB sąsaja įkrovimas, naudojant ličio jonų polimerų akumuliatorius (3,7 V, 1200MAH), gali atsakyti krūvio iškrova, greito įkrovimo, iškrovimo metu yra ilgas, bendrojo mokestis už 3-4 valandas, iškrovimo metu, apie 3-7 valandas.

8. Greito išmontavimo lempos rėmo dizainas yra greitas, išmontavimas lempos galva ir lempose.Lempos bazė taip pat yra reguliavimo diapazonas 360 laipsnių kampu, be jokių negyvų kampas.

9. Lempos laikiklį greitai išardyti ir surinkti: riešutų lempos laikiklį yra tiesiogiai fiksuotojo viduje lempos laikiklį. Varžtą priima rankinio rankenos tipas. Tai gali būti išardyti ir surinkti tiesiogiai be įrankių. Tai patogu ir greita, ir tinka skersmuo rankenos: 20-31mm.

10. Greito išardymo lempos galva: eiti tiesiai palei įgaubtas kreipiamoji lempos galva, ir gali būti įdiegta sėkmingai. Kai demontavimas, draudimo mygtuką dešinėje lempos laikikliu ir priekiniai traukti lempos galva, gali būti pašalinta sėkmingai.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Baterijos: naujausia polimerų įkraunamą Li akumuliatorius (3,7 V, 1200mAh).

Įkrovimas: USB sąsaja su kompiuteriu ar mobiliuoju galia gali būti papildytos, arba 4,2 V baterija gali būti įkrauta su namų ūkio elektros energijos tiekimo. Didžiausias mokestis neviršija 4,5 V.

Grynasis svoris: 135g

Naudojimas: skersmuo rankenos: 20-31mm/0.78-1.22"

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

1 x Priekinės Rankenos Šviesos

1 x Galinio Uodegos Šviesos

1 x Sagtis

2 x USB Kabeliai

1 x Vartotojo Vadovas

[relateproductdetail/]

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Basilico-pica.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dviratis
Maitinimo Šaltinis Baterija
Sertifikavimo NĖRA
Montavimo Rodymas Rėmas
Prekės Pavadinimas ROBESBON

Panašūs produktai