Juokingas Kalėdų Kostiumas Akinių Rėmelių Akiniai Akiniai Linksmų Kalėdų Atostogų Šalis Dekoro Naudai Dovanas Vaikams Suaugusieji

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

*Produkto Savybės:

● Medžiaga: aukštos kokybės plastiko ir aukščiausios kokybės medžiagos ● Dydis: Kaip paveikslėlyje parodyta, vienas dydis tinka labiausiai ● Dizainas: Kalėdos

*Paketą, Įskaitant:

1pc tik, gerai supakuota su poli krepšys

*Produkto Kulka Taškų:

● Medžiaga ir Dydis: Kalėdų akiniai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko su blizgančiais, saugus ir netoksiškas, šviečia saulė ir lengvi, vienas dydis tinka labiausiai, patogūs dėvėti. ● Kalėdos Temą: akinių rėmeliai yra kalėdų teminius modelis, apima vaizdus, Santa,raudona kalėdų eglutės, auksinė kalėdų eglutė ir Kalėdų eglutė žalia, atrodo mielas ir liesti, minkštas ir patogus. ● Ideali Kalėdinė dekoracija: ir Vaikams, ir suaugusiems galite dėvėti šias žavinga stiklų Kalėdų šalys padaryti savo Kalėdų dieną įspūdinga ir įsimintina. ● Puiki Kalėdinė Dovana: Mielas Kalėdų Akiniai, Unisex Akiniai yra fantastinis apdailos prop šalies kostiumų sukurti malonus ir įdomus atmosferą; Puikus dovanos šeimos, draugai, berniukų ir mergaičių. ● Tinka daugeliu atvejų, pavyzdžiui, linksmų kalėdų šalis, kalėdų paradas, karnavalas, festivalis, šventė, prom, kostiumas šalis, puošniai apsirengti teminius šalies ar gimtadienio vakarėlį.

JŪSŲ PASITENKINIMAS YRA GARANTUOTAS:

Mes norime, kad jūs, norėdami būti visiškai patenkinti savo pirkiniu čia, jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, susisiekti su mumis iš karto, taip, kad mes galime padaryti viską teisingai ir gauti problemas išspręsti. PIRKTI SU PASITIKĖJIMU!

❤Laivybos Paslaugų Patarimai:

Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas-Geriau Oro Pašto Siuntinių Paslaugos ir Naudos 1: Didelio efektyvumo pristatymas - labiausiai aplinkybes, gali būti 10-20 dienų anksčiau nei kiti ekonomikos arba registruotu oro paštu paslaugas, kurias mes siūlome. ( Apie 18-38 dienų gali pasiekti daugelyje Europos šalių, JAV, Kanada, Australija, Naujoji Zelandija. ) Naudos 2: Greitai Grąžinimas - Jeigu jūs negalite gauti sklypus, per mūsų pažadėjo pristatymo laikas (60 dienų), tiesiog atidarykite ginčą, tada Basilico-pica.lt ginčų centras padės mums klausimą jums grąžinti iš karto.

Prekės Pavadinimas WakaParty
Proga Naujieji Metai
Modelio Numeris WK-200719-02
Modelis Laiškas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai